nickyokaga Kilopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 5.424 Çözümler 42 Yer Aydın Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2022 #1 Technopat Sosyal çökünce ne yapıyorsunuz? Ben YouTube'da geziniyorum.
Wesley_Sneijder Hectopat Katılım 25 Ağustos 2021 Mesajlar 1.327 Çözümler 6 Yer Florya Metin Oktay Tesisleri Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2022 #2 Girmeye çalışıyorum.
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 21.089 Makaleler 26 Çözümler 519 21 Ağustos 2022 #3 Günlük yaşantıma devam ediyorum. Her şey Technopat'tan ibaret değil.
Mucize Kartal Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 4.745 Çözümler 27 21 Ağustos 2022 #4 Ya kanka ben diğer forumlara bakıyordum boş yani kimse düzgün bilgi veremiyor bu forum olmasa cahil gezcem vallaha buradakiler daha bilgili
Ya kanka ben diğer forumlara bakıyordum boş yani kimse düzgün bilgi veremiyor bu forum olmasa cahil gezcem vallaha buradakiler daha bilgili
faithNiel Kilopat Katılım 22 Temmuz 2018 Mesajlar 236 Çözümler 1 21 Ağustos 2022 #5 Technopat bağımlılığımı yenmek için doktora başvurdum dün gece. Tavsiye ederim.
egmnphlvn Femtopat Katılım 4 Ağustos 2022 Mesajlar 21 Yer Bursa/Osmangazi 21 Ağustos 2022 #6 nickyokaga dedi: Technopat Sosyal çökünce ne yapıyorsunuz? Ben YouTube'da geziniyorum. Genişletmek için tıkla... YT'de geziyorum FIFA oynuyorum.
nickyokaga dedi: Technopat Sosyal çökünce ne yapıyorsunuz? Ben YouTube'da geziniyorum. Genişletmek için tıkla... YT'de geziyorum FIFA oynuyorum.
4 408091 Decapat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 1.736 Çözümler 12 21 Ağustos 2022 #7 Oyun oynuyorum, video izliyorum, şarkı dinliyorum veya yayın izliyorum.
A Ahmet Hoca Hectopat Katılım 7 Temmuz 2021 Mesajlar 458 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Ağustos 2022 #8 nickyokaga dedi: Technopat Sosyal çökünce ne yapıyorsunuz? Ben YouTube'da geziniyorum. Genişletmek için tıkla... Hayatımdan bir parça eksiliyor Onsuz yapılmıyor Söylüyorlar bana onu ne kadar seviyorsun Söylüyorum ki Technopat kadar (Neden böyle bir şey yaptım bilmiyorum utandım.)
nickyokaga dedi: Technopat Sosyal çökünce ne yapıyorsunuz? Ben YouTube'da geziniyorum. Genişletmek için tıkla... Hayatımdan bir parça eksiliyor Onsuz yapılmıyor Söylüyorlar bana onu ne kadar seviyorsun Söylüyorum ki Technopat kadar (Neden böyle bir şey yaptım bilmiyorum utandım.)
Galaxes Kilopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 5.742 Makaleler 1 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2022 #9 Bilgisayarım olsa foruma pek bakmam ama bilgisayar olmayınca pek bir şey yapamıyorum . Bu ara taklajinin eski egg wars videolarını izlemeye başladım.
Bilgisayarım olsa foruma pek bakmam ama bilgisayar olmayınca pek bir şey yapamıyorum . Bu ara taklajinin eski egg wars videolarını izlemeye başladım.
5 530546 Decipat Katılım 14 Mart 2022 Mesajlar 3.804 Çözümler 1 21 Ağustos 2022 #10 Ahmet Hoca dedi: Hayatımdan bir parça eksiliyor Onsuz yapılmıyor Söylüyorlar bana onu ne kadar seviyorsun Söylüyorum ki Technopat kadar Genişletmek için tıkla... Recep Baltaş görseydi... Gurur duyardı. Ne kadar da bağlı bir üyesiniz!
Ahmet Hoca dedi: Hayatımdan bir parça eksiliyor Onsuz yapılmıyor Söylüyorlar bana onu ne kadar seviyorsun Söylüyorum ki Technopat kadar Genişletmek için tıkla... Recep Baltaş görseydi... Gurur duyardı. Ne kadar da bağlı bir üyesiniz!