spam Decapat Katılım 3 Mayıs 2023 Mesajlar 394 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2023 #1 Konuya mesaj atmayı geçtim. Sosyale girdiğimde bile şu hatayı alıp duruyorum. Hep PC de hem mobilde, tek sorun bende mi?
Konuya mesaj atmayı geçtim. Sosyale girdiğimde bile şu hatayı alıp duruyorum. Hep PC de hem mobilde, tek sorun bende mi?
PALOT ELAMDAR Centipat Katılım 6 Mayıs 2023 Mesajlar 3.920 Makaleler 1 Çözümler 15 1 Kasım 2023 #2 spam dedi: Konuya mesaj atmayı geçtim. Sosyale girdiğimde bile şu hatayı alıp duruyorum. Hep PC de hem mobilde, tek sorun bende mi? Eki Görüntüle 1999291 Genişletmek için tıkla... Bazen oluyor.
spam dedi: Konuya mesaj atmayı geçtim. Sosyale girdiğimde bile şu hatayı alıp duruyorum. Hep PC de hem mobilde, tek sorun bende mi? Eki Görüntüle 1999291 Genişletmek için tıkla... Bazen oluyor.
L Luna1057 Centipat Katılım 22 Ağustos 2023 Mesajlar 323 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Kasım 2023 #3 Hocam bu sorun bende fotoğraf yüklerken oluyor. Bilgisayardan çekemediğim içi telefondan çekip atıyorum ama 2 fotoğraf atınca böyle oluyor.
Hocam bu sorun bende fotoğraf yüklerken oluyor. Bilgisayardan çekemediğim içi telefondan çekip atıyorum ama 2 fotoğraf atınca böyle oluyor.
EmirElibol Hectopat Katılım 1 Ocak 2023 Mesajlar 3.610 Çözümler 8 1 Kasım 2023 #4 Yanlış hatırlamıyorsam sunucu kaynaklı bir problemdi. Yaklaşık 2 hafta öncesine kadar bende de çok oluyordu. O zamandan beri karşılaşmadım.
Yanlış hatırlamıyorsam sunucu kaynaklı bir problemdi. Yaklaşık 2 hafta öncesine kadar bende de çok oluyordu. O zamandan beri karşılaşmadım.