2 24099 Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Temmuz 2014 Mesajlar 11.253 Makaleler 33 Çözümler 224 2 Mayıs 2020 #11 SerdarAksu CanYamanOyunda dedi: Teşekkürler Akil bey. Çok bir şey kaçırmadım değil mi? Eğer önemli bir gelişme olduysa bilmek isterim. Genişletmek için tıkla... Önemli bir gelişme derken anlayamadım. Ne demek istediniz? Forum ile ilgili ise kaçırmamışsınızdır.
SerdarAksu CanYamanOyunda dedi: Teşekkürler Akil bey. Çok bir şey kaçırmadım değil mi? Eğer önemli bir gelişme olduysa bilmek isterim. Genişletmek için tıkla... Önemli bir gelişme derken anlayamadım. Ne demek istediniz? Forum ile ilgili ise kaçırmamışsınızdır.
SerdarAksu CanYamanOyunda Decipat Katılım 22 Şubat 2020 Mesajlar 746 Çözümler 2 2 Mayıs 2020 #12 24099 dedi: Önemli bir gelişme derken anlayamadım. Ne demek istediniz? Forum ile ilgili ise kaçırmamışsınızdır. Genişletmek için tıkla... Forum ile ilgili demiştim. Teşekkürler.
24099 dedi: Önemli bir gelişme derken anlayamadım. Ne demek istediniz? Forum ile ilgili ise kaçırmamışsınızdır. Genişletmek için tıkla... Forum ile ilgili demiştim. Teşekkürler.