Böyle güzel bir moral destek yazısı için ben teşekkür ederim
Fotoğraf
Kontakt etkinliğinde çekilmişti. FRP- Bilim Kurgu, Anime, Cosplay, masaüstü kutu oyunları, stratejik savaş oyunları seven insanlarla İstanbul Teknik Üniversitesi'nin katkılarıyla ödünç aldığımız kampüs alanında düzenlemiştik. 1000'in üzerinde katılımcı vardı ve çok yorucuydu, bir gün sürmüştü. Sonra yaza doğru Yıldız Teknik Üniversitesi'nden aldığımız alanda Kontakt 2'yi düzenlemiştik, 2 gün zarfında 1200'den fazla katılımcıyı ağırlamıştık. FRPNET ekibiyle ve Üniversitelerden gönüllülerle birlikte yaklaşık
42 kişilik gönüllü organizatör kadromuz vardı. Ben güvenlik şefi vazifesiyle gönüllü güvenlikler, 10 kişilik özel güvenlik şirketi çalışanları ve üniversitenin bize ödünç verdiği üniversite güvenlik görevlilerini koordine etmiştim.
Etkinliklerin güzel yanı heyecan verici olmaları, kötü yanları ise üzerine konuşacak kadar bile halinizin kalmaması
videosunu paylaşayım:
Kontakt'ı bir yana bırakalım şimdilik diğer aktivitelere bakalım.
CryTek lansmanında uStream ile canlı yayın verdik. Türkiye'de tek canlı veren biz olduk.
League of Legends'da Google+ Hangouts'u teknoloji ve oyun yayınları içerisinde yine Türkiye'de ilk kez kullanan sanıyorum biz olduk, daha önceden yapan varsa da biz görmediysek gelip burada "Hayır biz biz biz ilk yaptık!" diyebilirler, elinize sağlık derim
Bizim için Riot'un League of Legends Kış Turnuvası biraz da gerçek hayatta test oldu.
Nurettin Tan bizim için farklı bir şehirden maçlara sunuculuk yaptı, hatta
Yağmur Can Koçak ile birlikte yayındaydılar. Mekan gürültüsü yüzünden biz etkinlik alanı röportajlarımızı istediğimiz gibi yapamadık ama bir sonraki etkinlikte nasıl yapacağımızı belirledik.
Öncesinde atladığım bir aktivite var, İstanbul Üniversitesi Avcılar Kampüsü'nde verdiğimiz Donanım Eğitimi, farklı şehirlerde üniversitelerden talep geldi. Bugün hemen her üniversiteye gidemiyoruz ama aralıklı da olsa üniversite etkinliklerini sürdürme kararı aldık.
Şimdi ofisimizden canlı yayınlar ve rehber kayıtları gelecek. Recep Baltaş, Berker Güngör, İlker Karaş, Özay Şen ve ben Ali Güngör sizler için Taksim'den güzel yayınlar yapacağız. Tayfun Kumaş ve Melik Arslan malesef farklı şehirlerdeler ama onlar da devam edecek, Vitiok Arduino ile programlama derslerini sürdürecek ya da gelen talebe göre farklı konulara gireceğiz. Adım adım geliştireceğiz
Destek için tekrar teşekkür ederim, geçtiğimiz günlerde forum kullanıcılarının kendi videolarına da dikkat ettim, yazılı rehber ve makalelerden sonra topluluğumuzun ürettiği şeyleri görmek de bizi çok mutlu etti
Burada hepinize teşekkür etmek istiyorum.