Technopat CS:GO 1 vs 1 Katliamı

Makaleler
34
Yer
İstanbul/Üsküdar
Daha fazla  
Meslek
Active Directory - Security Uzmanı
Profil Kapağı
1522600635
Konumuzu açarken @AeTh9sha kardeşimizin de iznini aldığımı belirtmeden geçmiyoruz :)

Evet saygı değer okurlarımız, öncelikle 06.02.2017 tarihi gece saat 01:00 sularında Emirhan isimli kendini bilmez (!) kardeşimizin düello tehditlerine maruz kaldığımı belirtmekle başlamak istiyorum.
Kendisi gençliğin de vermiş olduğu cesaret, aynı zamanda cehalet ile yılların İstanbul İlçe Emniyet Müdürü Rıza Soylu'ya meydan okudu. İlgili şahsın gururunun zedelenmemesi açısından tehdit ret edilme yoluna gidildi.
Tüm çabalara karşılık sevgili kardeşimizin yoğun istek ve arzularına karşı gelememiş bulunmaktayız netice itibariyle.

CS:GO toplam oynanma saatimiz 80'li saatleri geçmemesine karşılık Gümüş 3 diye tabir edilen rütbede bulunmakta ve profilimizi Hüsnü Başkomiser temsil etmektedir.
Adsız.jpg

Rıza Soylu'yu bu kadar ufak meselelere karıştırmak bizlerin haddine değildir. Görüyorum ki Hüsnü Başkomiserimizi bu mevzuya dahil etmekle bile oldukça onur kırıcı bir davranışta bulundum kendisi açısından. Ekibin uyuşturucu büro amirliği baş sorumlusu GARİP KONT bile bu görev için yeterliydi aslında.
garip-kont_913441.jpg
Karşımızdaki kendini bilmez rakip ise 626 saat oynamış bulunmakta ve ismini bilmediğim derecede yüksek rütbelere sahip olmakta. Bizim rütbe görselimizde 2 tane çelik çomak varken kendisinde altın pırlanta AK47'ler bulunmaktadır.
Basit bir hesapla 626/80= 8 kata yakın oynanma süresi farkı mevcuttur. Yani benim 1 kill alabilmem için 8 defa ölmüş olmama denk sayabiliriz bu durumu :D
Adsız.jpg

İşler kağıt üzerinde Edirne - Ankara istikametini gösterse de işin içerisine Arka Sokaklar tecrübesi ve Rıza Soylu profil resmini yıllardır onurla taşıyabilme yetisi girdiği vakit o yollar tersine dönüyor ve kendinizi Ankara - Edirne otobanında buluyorsunuz.

Unutmayınız ki her kişi silah tutabilir ancak kurşunu hedefe yalnızca er kişi gönderebilir. Bizlerin yaptığı incelemelerde arka planda Rıza Soylu'nun portresi görünür, yalnızca kalbimize değil odamıza da gömdük hayat felsefe ve tecrübelerini. Ben her attığım kurşunda sol yanımda Rıza Baba'nın onayı ile hareket ediyorum.
1.jpg

Sizler bir düşman gördüğünüzde önce tetiğe basarsınız, bizler ise şarjördeki mermi sayımıza bakarız.
Sizler hayatı oyunlarda öğrenmişsiniz, bizler ise Arka Sokaklar'da öğrendik :)
Sizler mekanın girişinden dalarsınız bizler ise çıkışından dolanır tek tek indiririz elemanları.

Değerli kardeşimizi de rencide etmemek için skor tablosunun ekran görüntüsünü paylaşmıyorum, umarım kendisi adına bir ders olmuştur :) Gerçekten eğlenceli dakikalar yaşattı, kendisine teşekkür ediyorum :)

Technopat'ın CS:GO değil ancak Steam grubu var. En son birine arkadaşlık yolladığımda "Oyundayım yazma" cevabını almıştım :) Arkadaş oyuna fazla kaptırmış kendini.

Arkadaşlar berabere bitmiş olsa da skorlara bakıldığında 2 Kill yukarıda olduğumu görüyorum. Bu nedenle 2. kapışmayı da kendimin kazanmış olduğuna inanıyorum :)
Ayrıca Emirhan kardeşimiz mikrofon ile beni oyalamak suretiyle oyunda hile yapmış bulunmakta :)
Yinede kendisine tebriklerimi iletiyorum, beni yenmeye yaklaşmak da büyük bir başarıdır :)

Ve kurşunlarımızın gittiği tek adres :
Adsız.jpg

Rıza Amirim sen yüzümüzü kara çıkarmazsın. Biz biliyoruz. Hocam bu arada tebrikler. İnşallah ben de bilgisayar toplarsam beraber vs atabiliriz. :) Bu arada Technopat.net'in bir CS:GO grubu falan yok mu ? Bir de hocam bana Technopat'ın Steam adresini atarsanız çok makbule geçer. :)

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı