Technopat Dergi

prodevx

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Yazılımcı
PDF olarak dergi çıkarmayı düşünüyor musunuz ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şuan için PDF veya basılı olarak dergi çıkartmayı düşünmüyoruz. Yalnız ilerleyen zamanlarda yoğunluk derecemiz azalırsa bir şeyler hazırlayabiliriz.

Merhaba arkadaşlar bilmem daha önce dile getirildi mi ama sizce de Technopat Dergisi çıksa rağbet görmez mi? Gerek incelemeler gerekse kafa ayarları ve makaleler ile beraber cıvıl cıvıl dergi olur gibi geliyor.
Gerçi dağıtım ve matbaa olayları nasıl olur orasını bilmiyorum. Konu hakkında düşünceleriniz nelerdir?
Çıkarsa ilk abone olacak kişilerden birisi de benim

Son düzenleme:
Recep ve Ali abinin kanala bile zor yetiştiklerini düşünüyorum, ama eğer vakitleri varsa tabiki de harika olur.

Dergi konusu çok eskilerde kaldı. Artık basım vs. işlerde kazanç olmuyor. Reklam verenler olmadığı için yapılmıyor. Daha önce konuşulmuştu bu konu.

Yorun ve bilgilendirme için teşekkürler arkadaşlar.

Bilgisayar ile 98'de tanıştım. Zamanında Chip, Level, PCnet dergilerinin abonesiydim. Kitaplığımda hala durur, eski chip dergilerinde Recep Baltaşın ismi geçiyor hep. Yani artık uzun yıllardır dergi almıyorum, ben mesela. Yukarıda arkadaş çok güzel açıklamış, iletişim çağı gün geçtikçe hızına hız katıyor, bugün dergiye basmak için hazırladığın yazı, dergi basılıp dağıtılana kadar güncelliğini kaybedebiliyor mesela. Böylesi daha iyi, kaynaklarını site üzerine kullanmaları herkes için daha iyi bence.

Şuan 4K yayın yapan kaç tane türk sitesi var ? 6.5 GB en son ki incelemeleri. Ham halini siz düşünün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…