strigoi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 4.871 Makaleler 2 Çözümler 27 Yer Universitetet i Agder 16 Aralık 2020 #11 Sayılır mı bilmem ama Quora'yı öneririm.
Kelebek_1034 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ağustos 2020 Mesajlar 2.156 Makaleler 1 Çözümler 26 16 Aralık 2020 #12 anl.tursun dedi: Technopat'ın ban olayı da çözülse... Genişletmek için tıkla... Bu oku atma işte hocam, zehirli. Ben gayet memnunum bu "ban" olayından.
anl.tursun dedi: Technopat'ın ban olayı da çözülse... Genişletmek için tıkla... Bu oku atma işte hocam, zehirli. Ben gayet memnunum bu "ban" olayından.
A Ahmet ERHAKAN Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Nisan 2019 Mesajlar 1.109 Çözümler 2 16 Aralık 2020 #13 Yabancı forumlarda takılmanız daha sağlıklı olacaktır. Reddit gibi.
A Akkuşlu Centipat Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 4.942 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer İstanbul 16 Aralık 2020 #14 Ben ilk defa bu forumla tanıştım ve başka bir forum gördüğümde alışamadım. En iyi forum burası bence.
Ben ilk defa bu forumla tanıştım ve başka bir forum gördüğümde alışamadım. En iyi forum burası bence.
Kokona Shiki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Ekim 2018 Mesajlar 12.735 Makaleler 7 Çözümler 113 16 Aralık 2020 #15 anl.tursun dedi: Technopat'ın ban olayı da çözülse. Genişletmek için tıkla... Ceza sisteminde ne gibi bir sorun var ki?
anl.tursun dedi: Technopat'ın ban olayı da çözülse. Genişletmek için tıkla... Ceza sisteminde ne gibi bir sorun var ki?
anl.tursun Picopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 372 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2020 #16 Kelebek_1034 dedi: Bu oku atma işte hocam, zehirli. Ben gayet memnunum bu "ban" durumundan. Genişletmek için tıkla... Tamam iyi bir şey de çok saçma nedenlerden ban atıyorlar. SS yerine fotoğraf çektim diye ban yedim. Kokona Shiki dedi: Ceza sisteminde ne gibi bir sorun var ki? Genişletmek için tıkla... Bazı şeyler saçma. Mesaj yazamazsam bilin ki ban atmışlardır.
Kelebek_1034 dedi: Bu oku atma işte hocam, zehirli. Ben gayet memnunum bu "ban" durumundan. Genişletmek için tıkla... Tamam iyi bir şey de çok saçma nedenlerden ban atıyorlar. SS yerine fotoğraf çektim diye ban yedim. Kokona Shiki dedi: Ceza sisteminde ne gibi bir sorun var ki? Genişletmek için tıkla... Bazı şeyler saçma. Mesaj yazamazsam bilin ki ban atmışlardır.
BayEgo Megapat Katılım 26 Eylül 2017 Mesajlar 829 Çözümler 7 Yer İstanbul 16 Aralık 2020 #17 strigoi dedi: Sayılır mı bilmem ama Quora'yı öneririm. Genişletmek için tıkla... Bence kalite ve içerik bakımından reddit gibi trol ve toksik konular içermeyen nadide sosyal medya mecralarından birisi. Diğeri benim ev
strigoi dedi: Sayılır mı bilmem ama Quora'yı öneririm. Genişletmek için tıkla... Bence kalite ve içerik bakımından reddit gibi trol ve toksik konular içermeyen nadide sosyal medya mecralarından birisi. Diğeri benim ev
Kelebek_1034 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ağustos 2020 Mesajlar 2.156 Makaleler 1 Çözümler 26 16 Aralık 2020 #18 strigoi dedi: Sayılır mı bilmem ama Quora'yı öneririm. Genişletmek için tıkla... Onu da kullanmamıştım, teşekkür ederim. Akkuşlu dedi: Ben ilk defa bu forumla tanıştım ve başka bir forum gördüğümde alışamadım. En iyi forum burası bence. Genişletmek için tıkla... En iyi belli hocam zaten gerisini arıyoruz Ahmet ERHAKAN dedi: Yabancı forumlarda takılmanız daha sağlıklı olacaktır. Reddit gibi. Genişletmek için tıkla... Reddit'e pek ısınamadım nedense kullandığım süreçte ancak iş görür kısımları var. Orayı da kullandığım oldu yardıma ihtiyacım olduğunda.
strigoi dedi: Sayılır mı bilmem ama Quora'yı öneririm. Genişletmek için tıkla... Onu da kullanmamıştım, teşekkür ederim. Akkuşlu dedi: Ben ilk defa bu forumla tanıştım ve başka bir forum gördüğümde alışamadım. En iyi forum burası bence. Genişletmek için tıkla... En iyi belli hocam zaten gerisini arıyoruz Ahmet ERHAKAN dedi: Yabancı forumlarda takılmanız daha sağlıklı olacaktır. Reddit gibi. Genişletmek için tıkla... Reddit'e pek ısınamadım nedense kullandığım süreçte ancak iş görür kısımları var. Orayı da kullandığım oldu yardıma ihtiyacım olduğunda.
strigoi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 4.871 Makaleler 2 Çözümler 27 Yer Universitetet i Agder 16 Aralık 2020 #19 BayEgo dedi: Bence kalite ve içerik bakımından reddit gibi trol ve toksik konular içermeyen nadide sosyal medya mecralarından birisi. Diğeri benim ev Genişletmek için tıkla... Katılıyorum. Güzel bir ortamı var. İyi de muhabbet dönüyor. Hele ki Witcher konuları falan beni bayağı sarıyor
BayEgo dedi: Bence kalite ve içerik bakımından reddit gibi trol ve toksik konular içermeyen nadide sosyal medya mecralarından birisi. Diğeri benim ev Genişletmek için tıkla... Katılıyorum. Güzel bir ortamı var. İyi de muhabbet dönüyor. Hele ki Witcher konuları falan beni bayağı sarıyor
A Ahmet ERHAKAN Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Nisan 2019 Mesajlar 1.109 Çözümler 2 16 Aralık 2020 #20 Kelebek_1034 dedi: Reddit'e pek ısınamadım nedense kullandığım süreçte ancak iş görür kısımları var. Orayı da kullandığım oldu yardıma ihtiyacım olduğunda. Genişletmek için tıkla... Ben o tarz yabancı siteleri kullanmanızı tavsiye ederim. Hem yabancı diliniz gelişir. Birde bi ekipman vb. birşey alırken kullananlardan tavsiye almış olursunuz.
Kelebek_1034 dedi: Reddit'e pek ısınamadım nedense kullandığım süreçte ancak iş görür kısımları var. Orayı da kullandığım oldu yardıma ihtiyacım olduğunda. Genişletmek için tıkla... Ben o tarz yabancı siteleri kullanmanızı tavsiye ederim. Hem yabancı diliniz gelişir. Birde bi ekipman vb. birşey alırken kullananlardan tavsiye almış olursunuz.