Adieu Hectopat Katılım 16 Ağustos 2022 Mesajlar 1.176 Çözümler 14 23 Ağustos 2022 #1 Technopat diye bir forum açılmış çok iyi diyorlar. Ben de bugün keşfettim işte. Forumun maşallahı var çok hızlı. Diğer forumlar gibi çökmüyor ayrıca.
Technopat diye bir forum açılmış çok iyi diyorlar. Ben de bugün keşfettim işte. Forumun maşallahı var çok hızlı. Diğer forumlar gibi çökmüyor ayrıca.
RainbowwOnSky Hectopat Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 4.061 Makaleler 3 Çözümler 17 23 Ağustos 2022 #2 Öyledir.
Kerm_e Hectopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 1.312 Çözümler 2 23 Ağustos 2022 #3 Adieu dedi: Technopat diye bir forum açılmış çok iyi diyorlar. Ben de bugün keşfettim işte. Forumun maşallahı var çok hızlı. Diğer forumlar gibi çökmüyor ayrıca. Genişletmek için tıkla... Ben birkaç günden beri foruma erişemedim durma hata veriyordu.
Adieu dedi: Technopat diye bir forum açılmış çok iyi diyorlar. Ben de bugün keşfettim işte. Forumun maşallahı var çok hızlı. Diğer forumlar gibi çökmüyor ayrıca. Genişletmek için tıkla... Ben birkaç günden beri foruma erişemedim durma hata veriyordu.
Caspianlake Hectopat Katılım 7 Mart 2022 Mesajlar 2.449 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer Bakü Daha fazla Sistem Özellikleri i5 12400F - Asus Dual Mini RTX 3060 Ti - 2x8GB Kingston Fury Beast 3200mhz - Samsung 980 1TB - Corsair HX750 80+ Platinum - MSI H610M-B - Corsair 4000D - ID SE 214 XT - Dell S2721DGFA. Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2022 #4 Adieu dedi: Technopat diye bir forum açılmış çok iyi diyorlar. Ben de bugün keşfettim işte. Forumun maşallahı var çok hızlı. Diğer forumlar gibi çökmüyor ayrıca. Genişletmek için tıkla... Abi anlamiyorum forumu bugun actilar 2 milyon mesaj var bu nasil is
Adieu dedi: Technopat diye bir forum açılmış çok iyi diyorlar. Ben de bugün keşfettim işte. Forumun maşallahı var çok hızlı. Diğer forumlar gibi çökmüyor ayrıca. Genişletmek için tıkla... Abi anlamiyorum forumu bugun actilar 2 milyon mesaj var bu nasil is