Technopat Driver Güncelleme Hizmeti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben de şifre alabilir miyim acaba? Teşekkürler şimdiden. Ayrıca bir de soru sorayım, Win 8'in sürücülerinden daha mı günceldir bu sürücüler?

Kulanıcı adı ve şifre gönderildi. Microsoft çoğu aygıt için driver desteği sunuyor fakat bunlar genelde sadece aygıtın çalışması için yeterli olacak seviyede. Gerçek verimi ve performansı alabilmeniz için özelleşmiş sürücüleri yüklemeniz gerekiyor.

Arkadaşlar merhaba, hizmeti kullanmak istiyorum fakat mesaj sayım 200 değil . Ama bu sitenin bir kaç aylık üyesiyim faydalanma olasılığım var mı?

Kızmayın ama şu mesaj sınırının olması bana çok saçma geliyor. Mesaj sınırı demek benim için o forumda gereksiz bilgilerin çoğunluğunu sağlamak demektir. Yani kişi sırf o kotayı doldurmak için alakası olmayan konulara bile boş cevap verme gereksinimi duyacaktır, bu da bir nevi forum kirliliği olarak görünüyor.

Böyle bir şey fark etitğinizde şikayet edin, o kişinin mesajlarını tek tek siliyoruz. Şu ana kadar böyle bir şey olmadı. Her şey kontrolümüz altında.

Forumdan uzun zamandır haberim var fakat okuyup geçiyordum. Keşke daha aktif kullansaymışım ^^

Dediğin yöntem yasal fakat her zaman çalışmıyor.

Recep abi bende M5A97 anakart için çıkan en son ağ kartı sürücüsünü bulmak istiyorum. Nasıl yapabilirim? ^^

Servisten yararlanabilirsin.

Servis için teşekkür ederim. Bugün ceza puanı aldığım için yorum yazamadım. Yaptığınız uygulama bugüne kadar gördüğüm en iyi uygulama teşekkürler technopat ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…