Egemen Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Ağustos 2011 Mesajlar 8.863 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Ankara Daha fazla Meslek Doktor 28 Şubat 2013 #71 beGi dedi: Şifre alabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Kullanıcı adı ve şifre gönderildi. beGi sürücülerini güncelledi. - - - Güncellendi - - - Enescan Bektaş dedi: Hizmetten yararlanmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Kullanıcı adı ve şifre gönderildi. Enescan sürücülerini güncelledi.
beGi dedi: Şifre alabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Kullanıcı adı ve şifre gönderildi. beGi sürücülerini güncelledi. - - - Güncellendi - - - Enescan Bektaş dedi: Hizmetten yararlanmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Kullanıcı adı ve şifre gönderildi. Enescan sürücülerini güncelledi.
beGi Hectopat Katılım 27 Şubat 2013 Mesajlar 572 Makaleler 5 Daha fazla Meslek Öğrenci 1 Mart 2013 #72 Sanırım ekran kartım olmayacak o yüzden işim bitti teşekkürler
E Enescan Bektaş Hectopat Katılım 18 Ağustos 2012 Mesajlar 99 Yer Kocaeli 6 Mart 2013 #73 Egemen dedi: Kullanıcı adı ve şifre gönderildi. beGi sürücülerini güncelledi. - - - Güncellendi - - - Kullanıcı adı ve şifre gönderildi. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim işim bitti.
Egemen dedi: Kullanıcı adı ve şifre gönderildi. beGi sürücülerini güncelledi. - - - Güncellendi - - - Kullanıcı adı ve şifre gönderildi. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim işim bitti.
D doksanyedi Hectopat Katılım 11 Mart 2013 Mesajlar 6 13 Mart 2013 #74 Hizmetten yararlanmak istiyorum. Kimse bakmıyor mu acaba ?
ayyas1907 Hectopat Katılım 21 Şubat 2012 Mesajlar 80 Yer İstanbul GAZİOSMANPAŞA Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek ÖĞRENCİ 14 Mart 2013 #75 Daha önce işletim sistemim Windows 7 iken hizmetten yararlandım. Şimdi Windows 8 kurulumu yaptım. Tekrar yararlanmam mümkün mü? Teşekkürler.
Daha önce işletim sistemim Windows 7 iken hizmetten yararlandım. Şimdi Windows 8 kurulumu yaptım. Tekrar yararlanmam mümkün mü? Teşekkürler.
Egemen Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Ağustos 2011 Mesajlar 8.863 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Ankara Daha fazla Meslek Doktor 14 Mart 2013 #76 doksanyedi dedi: Hizmetten yararlanmak istiyorum. Kimse bakmıyor mu acaba ? Genişletmek için tıkla... Kullanıcı adı ve şifre gönderildi. - - - Güncellendi - - - ayyas1907 dedi: Daha önce işletim sistemim Windows 7 iken hizmetten yararlandım. Şimdi Windows 8 kurulumu yaptım. Tekrar yararlanmam mümkün mü? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Kullanıcı adı ve şifre gönderildi. ayyas1907 sürücülerini güncelledi.
doksanyedi dedi: Hizmetten yararlanmak istiyorum. Kimse bakmıyor mu acaba ? Genişletmek için tıkla... Kullanıcı adı ve şifre gönderildi. - - - Güncellendi - - - ayyas1907 dedi: Daha önce işletim sistemim Windows 7 iken hizmetten yararlandım. Şimdi Windows 8 kurulumu yaptım. Tekrar yararlanmam mümkün mü? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Kullanıcı adı ve şifre gönderildi. ayyas1907 sürücülerini güncelledi.
D doksanyedi Hectopat Katılım 11 Mart 2013 Mesajlar 6 15 Mart 2013 #77 İşim bitti teşekkürler. Ö.M. atmak istedim ama kabul edilmedi program içerisinde 6 adet virüs buldum o yüzden hiç çalıştırmadım. (KIS 2013 - Güncel)
İşim bitti teşekkürler. Ö.M. atmak istedim ama kabul edilmedi program içerisinde 6 adet virüs buldum o yüzden hiç çalıştırmadım. (KIS 2013 - Güncel)
Egemen Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Ağustos 2011 Mesajlar 8.863 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Ankara Daha fazla Meslek Doktor 15 Mart 2013 #78 Ben de Kaspersky Internet Security 2013 kullanıyorum fakat herhangi bir virüs belirtisi yok.
D doksanyedi Hectopat Katılım 11 Mart 2013 Mesajlar 6 15 Mart 2013 #79 Programı yüklerken uyarı verdi. Heralde yanlış oldu dedim. 2 farklı yerden indirdim ama hepsinde aynısı olunca vazgeçtim. Sistem zaten stabil değil, iyice beter olmasın.
Programı yüklerken uyarı verdi. Heralde yanlış oldu dedim. 2 farklı yerden indirdim ama hepsinde aynısı olunca vazgeçtim. Sistem zaten stabil değil, iyice beter olmasın.
ayyas1907 Hectopat Katılım 21 Şubat 2012 Mesajlar 80 Yer İstanbul GAZİOSMANPAŞA Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek ÖĞRENCİ 15 Mart 2013 #80 İşimi hallettim teşekkürler.