Technopat Ekibine

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Furkan Durmuş

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Televizyondan Bağlanıyorum bu yüzden noktadan sonra yanlışlıkla boşluk bırakmışım ve bu yüzden ceza aldım. Recep Baltaş Beyefendiye Rica ediyorum Moderatörlere bir çekidüzen veriniz. Noktadan sonra boşluk bıraktım diye ceza alıyorum. Bu kadar saçma birşey olabilir mi ? Uyarı bile verilmeksizin direk ceza aldım. Ben yaklaşık 18 senedir aktif bilgisayar kullanıcısıyım. Yaklaşık 10 yıldır da forumlarda aktifim. Moderatörlük yetkisini böyle saçma kullanan moderatörleri ilk defa burada gördüm. Bence moderatörlere bir çekidüzen verilmesi gerekiyor. Bazı arkadaşların televizyondan bazı arkadaşların tabletten girdiği unutmamak gerekir. Her neyse eğer ki bu şekilde bazı arkadaşlar moderatörlüğü çocukça kullanmaya devam ederlerse çok fazla üye kaybedicekler. Muhtemelen moderatör arkadaşın işine gelmeyip beni hep banlayıp hemde konuyu kapatıcaktır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Technopat kuralları olarak noktadan sonra boşluk bırakılması gerekiyor. Bence siz boşluk bırakmadığınız için ceza aldınız.

Technopat kuralları olarak noktadan sonra boşluk bırakılması gerekiyor. Bence siz boşluk bırakmadığınız için ceza aldınız.
Yanlış yazmışım dediğim gibi televizyondan yazıyorum bırakmamışım yazıcağıma bırakmışım yazdım kumandayla yazı yazmak gerçekten ölüm ancak ne yazıkki moderatör arkadaşların hiç hoşgörüsü yok..

İmzanızda televizyondan bağlandığınızı belirtin.

Kurallarda açıkça belirtilmiş "Noktadan ve virgülden sonra boşluk bırakın" diye. Mesajınızı yazdıktan sonra tekrar okuyup yanlışları düzeltin.
3-4 aydır buradayım ve 2 defa okumadan attığım yazım yok. En az da 10 defa ceza almışımdır.

Arkadaşım senin burada 10 saniyede yazdığın yazıyı ben kumandadan 3 dakikada yazıyorum dalgınlık ve yazım yanlışı elbet oluyor ve burası türk dil kurumunun forum sitesi değil burası teknolojik haberlerin aktarıldığı bir forum sitesi türkçemizi elbette koruyacaz ama o an gözünden kaçıpta boşluk bırakmadım diye ceza verme yetkisini ben kimsede bulmuyorum.

Sizin gibi her gün böyle konu açan oluyor. Şikayetçi olanlar da var olmayanlar da. Ben böylesinin daha uygun olduğunu düşünüyorum örneğin.
"Kumandadan yazıyorum, bana ayrıcalık gösterin." diye bir şey olamaz.
Ceza verme yetkisini kimsede bulmuyorsanız sizi zorla tutmuyoruz. Kaldı ki kayıt olurken bu gibi durumları içeren bilgilendirmeyi kabul etmiştiniz. O yüzden kurallara uymaya mecbursunuz.

Kumandadan yazmak gerçekten de zor oluyordur. Ama herkese hoşgörülü davranırsa moderatörler, herkes yazım yanlışı yapar. İşte bu yüzden Türkçe kurallarına uymanız şarttır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum sen Adminmisin Moderatörmüsün Seni geren ne anlamıyorum moderatör olma umudu olan bir forum pokesisin belliki yanlız ben senin gibi yağcıları çok gördüğüm için sorun değil lütfen dahada fazla yorum yazma bu konu senin prim yapman için açılmadı pokeliğini başka bir konuda yap..

Gerçekten çok gereksiz bir insansın. Ne alakası var. Technopat Sosyal insanların zor durumlarınında, yardım eden 1 numaralı site benim yükseklerde gözüm yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…