Daha fazla
- Meslek
- Öğrenci
Bu güzel düşünceleriniz bizlerin bunu devam ettirmek için dahada çabalamaya teşvik ediyor. Sizleri memnun etmek için gece gündüz demeden ne zaman boş vaktimiz olsa sizlere hizmet etmek için çabalıyoruz. Ve doğru bir yoldayız ki bunun meyvelerini örneğin sizin geri bildirimlerinizle alınca bizler çok daha mutlu oluyoruz.Merhaba arkadaşlar uzunca bir süredir böyle bir yazı yazmak istiyordum kısmet bugüneymiş. Öncelikle başta bu forumu kuran tüm yönetici ve admin arkadaşlara sonsuz teşekkürlerimi borçluyum. Bu forum diğer çöp diye tabir ettiğimiz forumlardan kat ve kat daha iyi. Bir sorununuz oluyor ve konu açıyorsunuz anında arkadaşlar sorununuzu çözmek için yardımcı oluyorlar, diğer forumlarda böyle bir şey yok. Üstelik admin ve yönetici arkadaşlarda sağolsun vakitlerince yardımda bulunuyorlar. Bilmiyorum sizler ne düşünürsünüz fakat ben bura da "Technopat" da bir aile olduğumuzu düşünüyorum. Gittikçe büyüyen ve yardımlaşan bir aile. Umarım dahada çoğalırız. Başta @Recep Baltaş bey ve @Ali Güngör beylere böylesine büyük bir forum için teşekkür ediyorum. Tabii ki diğer tüm admin ve yönetici arkadaşlarımıza da. Sizleri çok seviyor ve burada vakit geçirip insanlara faydalı olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Daha da büyümemiz ve gelişmemiz dileklerimle iyi sosyaller.
Yasir ŞALU.
Size de iyi sosyaller...
Dostum eğer Recep abi konuna cevap verdiyse kendini şanslı saymalısın. Zira onun tarafından bizlere gönderilen tonlarca konu var. Sebebi ise basit: Yetişememek! Ayrıca belki sorunun BIOS Update ile çözülebilecek bir tiptedir. Niye denemiyorsun? Denediğin halde sorun devam ediyorsa konuya yazarsın. Burada çalışan her yöneticinin belli bir işi, aile düzeni ve kendine ayırdığı vakit var. Kendimden örnek vermek gerekirse ilk geldiğimde çok hızlı ve net cevaplar veremiyordum. Örneğin ilk geldiğimde dakikada 5 konu cevaplıyorsam şimdi dakikada 20 - 25 konu rahat vardır ki bu bile az geliyor, yetişemiyoruz. Birde sizlerin cevaplarınızı düzenliyoruz. İş hiç oradan göründüğü gibi değil. Kaç kişi geldi moderatör olmak istedi ama 2 - 3 hafta sonra bu ağır tempoya alışamadığı için işi bıraktı. Yani eğer bilmiyorsanız bir işin diğer tarafını o zaman yorum yapmayınız. Ayrıca son kullanıcı anlaşmamızda sizi burada zorla tutuyoruz diye bir madde yok. Eğer buradan memnun değilseniz memnun olduğunuz foruma gidiniz.Bu sitede sizin gördüğünüz gibi değil. Nacizane fikrim normal üyeleri saymıyorum fakat bir yönetici bir konuya özelikle yardım isteyen bir üyenin konusuna mesaj atıyorsa konuyla baştan sona ilgilenmeli. Yoksa direk bios güncelle deyip başka bir şey yazmazsan konunun ilerleyişini izlemezsen sorun çözülmez. Üye konuyuı açtığıyla kalır ki ben 2 kez kaldım. Yönetici de mesajıyla kalır.

.