Mert Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Haziran 2012 Mesajlar 6.873 Makaleler 9 Çözümler 49 18 Mart 2021 #21 En üstteki dışında hepsinde uzun uzun vakit geçirdim. Archive'da biraz kurcalarsanız zaten forumda 15-20 kişi olduğunu görebilirsiniz. Bu kadar büyük bir oluşumun en başında burada olmak çok keyif veriyor insana.
En üstteki dışında hepsinde uzun uzun vakit geçirdim. Archive'da biraz kurcalarsanız zaten forumda 15-20 kişi olduğunu görebilirsiniz. Bu kadar büyük bir oluşumun en başında burada olmak çok keyif veriyor insana.
3 377619 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 3.842 Makaleler 1 Çözümler 18 18 Mart 2021 #22 Bu görselleri nereden aldınız?
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.855 Makaleler 13 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2021 #23 Forumda daha fazla süre kalmaya devam edersem profil fotoğrafım anka kuşundan maymuna doğru evrilecek. Evrimsel süreç bunu gerektirir.
Forumda daha fazla süre kalmaya devam edersem profil fotoğrafım anka kuşundan maymuna doğru evrilecek. Evrimsel süreç bunu gerektirir.
Zurnadürüm Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 7.126 Makaleler 22 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2021 #24 Mert dedi: En üstteki dışında hepsinde uzun uzun vakit geçirdim. Archive'da biraz kurcalarsanız zaten forumda 15-20 kişi olduğunu görebilirsiniz. Bu kadar büyük bir oluşumun en başında burada olmak çok keyif veriyor insana. Genişletmek için tıkla... 750'ci kişiymişsin, daha ne istiyorsun?
Mert dedi: En üstteki dışında hepsinde uzun uzun vakit geçirdim. Archive'da biraz kurcalarsanız zaten forumda 15-20 kişi olduğunu görebilirsiniz. Bu kadar büyük bir oluşumun en başında burada olmak çok keyif veriyor insana. Genişletmek için tıkla... 750'ci kişiymişsin, daha ne istiyorsun?
SSDKullaniyorum Hectopat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 1.966 Çözümler 15 18 Mart 2021 #25 DDLAO dedi: Hocam XenForo'yla Technopat neden bu kadar benziyor? Genişletmek için tıkla... Hocam ikiside aynı forum sağlayıcısını kullanıyor. XDA, Shiftdelete, Donanım Arşivi forumu da benziyor dark ettiyseniz.
DDLAO dedi: Hocam XenForo'yla Technopat neden bu kadar benziyor? Genişletmek için tıkla... Hocam ikiside aynı forum sağlayıcısını kullanıyor. XDA, Shiftdelete, Donanım Arşivi forumu da benziyor dark ettiyseniz.
Zurnadürüm Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 7.126 Makaleler 22 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2021 #26 377619 dedi: Bu görselleri nereden aldınız? Genişletmek için tıkla... Wayback Machine web.archive.org
377619 dedi: Bu görselleri nereden aldınız? Genişletmek için tıkla... Wayback Machine web.archive.org
marshall matherss Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 2.928 Makaleler 1 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Mart 2021 #27 Recep Baltaş dedi: Eki Görüntüle 928608 Genişletmek için tıkla... Korsana destek yok! (!)
Ulunay Petapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ocak 2014 Mesajlar 11.080 Makaleler 6 Çözümler 54 18 Mart 2021 #28 BERWAR dedi: Forumda daha fazla süre kalmaya devam edersem profil fotoğrafım anka kuşundan maymuna doğru evrilecek. Evrimsel süreç bunu gerektirir. Genişletmek için tıkla... Peki hocam, forumdaşlar olarak hangi yöne gidiyoruz? Maymunlar neden insan olmuyor kısmına mı? 2. seçenek olan köyden gelince köy yok mu oluyor kısmına mı?
BERWAR dedi: Forumda daha fazla süre kalmaya devam edersem profil fotoğrafım anka kuşundan maymuna doğru evrilecek. Evrimsel süreç bunu gerektirir. Genişletmek için tıkla... Peki hocam, forumdaşlar olarak hangi yöne gidiyoruz? Maymunlar neden insan olmuyor kısmına mı? 2. seçenek olan köyden gelince köy yok mu oluyor kısmına mı?
SSDKullaniyorum Hectopat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 1.966 Çözümler 15 18 Mart 2021 #29 BERWAR dedi: Forumda daha fazla süre kalmaya devam edersem profil fotoğrafım anka kuşundan maymuna doğru evrilecek. Evrimsel süreç bunu gerektirir. Genişletmek için tıkla... Dedemin zamanından kalma ceket hala ceket. Evrim bitmiştir!
BERWAR dedi: Forumda daha fazla süre kalmaya devam edersem profil fotoğrafım anka kuşundan maymuna doğru evrilecek. Evrimsel süreç bunu gerektirir. Genişletmek için tıkla... Dedemin zamanından kalma ceket hala ceket. Evrim bitmiştir!
A anomalynx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 1.633 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2021 #30 Recep Baltaş dedi: Eki Görüntüle 928608 Genişletmek için tıkla... Rivayete göre Technopat bu blog sayfasından doğmuş.
Recep Baltaş dedi: Eki Görüntüle 928608 Genişletmek için tıkla... Rivayete göre Technopat bu blog sayfasından doğmuş.