Technopat forum açılmıyor!

Redmihizm

Hectopat
Daha fazla  
Selam dostlar yaklaşık 3-4 gündür Technopat Sosyal'e erisemiyorum. Şu an VPN kullanarak zar zor konu açtım. Telefonumda, bilgisayarımda falan var bu sorun. Var mıdır çözümü veya genel bir problem mi bu?

Merhaba, Türk Telekom güvenli internet kapsamında Technopat.net yasaklanmış. Güvenli interneti kapatarak giriş yapabilirsiniz.
Zaten şu "Güvenli İnternet" hiç bir halta yaramayan kullandığımız internete bile engel olan bir şey. Kapatsan bile kapanmıyor aynı sorunu mobilde yaşıyorum artık mobilde VPN hep açık kullanıyorum.

Selam dostlar, yaklaşık 3-4 gündür Technopat Sosyal'e erisemiyorum. Şu an VPN kullanarak zar zor konu açtım. Telefonumda, bilgisayarımda falan var bu sorun. Var mıdır çözümü veya genel bir problem mi bu?

Genel problem değil, güvenli internet var mı kontrol edin açıksa kapatın.

Güvenli interneti kapatın ve DNS'i 1.1.1.1 olarak ayarlayın.

Acaba Türk Telekom'u güzel değil diye yazan forumdaşlar mı sebep oldu? Kafamda deli sorular...
Başka bir şeye güzel değil dedikleri için oldu bence, Recep Baltaş'ta dahil buna.

Aynı şekilde konu açtım bir kaç gün önce. Türk telekom mu kullanıyorsunuz? Ben de giremiyorum DNS falan denedim. Tek çözüm VPN gibi. Hotspot shield kullanıyorum şu an.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…