Hakan_999
Kilopat
Daha fazla
Merhaba, çok yaşadığım bir sorundan yola çıkarak sizlere bir öneride bulunmak istedim. Şimdi forumumuza yeni katılmış bir kişiyi düşünelim, acil bir işi var ve bizlerden yardım istemek için konu oluşturmuş, diyelim ki arkadaşın bilgisayarı bozulmuş ve bunu konuda dile getirerek paylaşmış. 1 saat sonra hesaba bir bakıyor ‘Kısaltmalar küçük harfle yazılmalı’(başımın belası
) yada bunun gibi bir yazım yanlışı sebebiyle 1 günlük mesaj gönderme engellemesi almış. Şimdi bu arkadaşın konusunu hatırlayalım bilgisayarı bozuldu demiştik, bildiğiniz gibi bu konu nokta atışıyla çözülecek birşey değil. E şimdi forum üyeleri bilgi almak için soruyor, ‘Bilgisayarın bu parçası ne marka?, Daha önceden böyle bir sorunu var mıydı ?’ ve bunun gibi sorular ama arkadaşımız hiçbirini cevaplayamıyor çünkü engelleme almış ve işi de acil demiştik e böylece ne oluyor arkadaş forumdan yararlanamamış oluyor. Biz üyeler bile bu kuralı bilmemize rağmen bazen dalgınlığımıza geliyor yanlış yazıyoruz, insanlık hali yani ve üstte verdiğim örneği yaşıyoruz. He şimdi beni sakın yanlış anlamayın, bende istiyorum ki forumumuz gayet anlaşılır olsun, dışardan biri foruma girdiğinde ‘Ne kadar güzel ve düzenli bir forum’ desin. Benim önerim şu şekilde bu yasak sistemi aynen dursun fakat mesaj engelleme sistemi kendi açtığı konu için geçerli olmasın yani forumdaki diğer konulara mesaj/cevap yazamasın fakat kendi açtığı konuya yazabilsin.
Okudaysanız teşekkür ederim,
Saygılar
Okudaysanız teşekkür ederim,
Saygılar