An itibari ile 201 Mesaj, 2 en iyi mesaj, 71 beğeni, 80 Technopat Forumu puanına ulaştım. (Amacım kesinlikle takip, beğeni vs. değil arkadaşlarıma yardımcı olduğumu görünce mutlu oluyorum haliyle bunu da istatistiklerden görebiliyoruz o yüzden belirtmek istedim.)
Aslında başka hesaplar ile çok önceden de Technopat Forumu kullansam da asıl kullanmaya başlayış tarihim iki hafta öncesi idi.
Buradaki ortamı çok beğendim kimse yazım kuralları hatası yapmıyor böylece kimse yazıyı anlamakla vakit kaybetmiyor hızlı ve atik bir forum, bu yüzden moderatör, yönetici, normal kullanıcı arkadaşlarıma kısacası bu forumu güzelleştiren herkese teşekkür ediyorum. Elimden geldiğince konulara, sorulara yardımcı olmaya çalışıyorum, kendim de bazı konularda yardım alıyorum.
Bir hatam olduysa affola,
Saygılarımla @Silinen üye
Hele bir durun, 2000 mesaj üstü üyelere paylaştırılan aylık reklam kazançlarının %10'u hesabınıza yatmaya bir başlayadursun, bu forumu bırakabileceğinizi hiç sanmam. Bu açıdan benzersiz bir forumuz
Hele bir durun, 2000 mesaj üstü üyelere paylaştırılan aylık reklam kazançlarının %10'u hesabınıza yatmaya bir başlayadursun, bu forumu bırakabileceğinizi hiç sanmam. Bu açıdan benzersiz bir forumuz