R RigbyUsta Centipat Katılım 1 Mayıs 2020 Mesajlar 48 Çözümler 1 24 Ekim 2020 #1 Arkadaşlar birisi equb dosyaları nasıl açılır diye konu açmıştı, ben de çözüm için Technopat forumda yasak olmayan bir site paylaştım. Bu uyarı sebebi midir?
Arkadaşlar birisi equb dosyaları nasıl açılır diye konu açmıştı, ben de çözüm için Technopat forumda yasak olmayan bir site paylaştım. Bu uyarı sebebi midir?
alyhisa Hectopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 2.026 Makaleler 2 Çözümler 8 24 Ekim 2020 #2 Moderatör arkadaşlar az sonra bilgilendirir. Ve hangi siteyi paylaştın?
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 21.032 Makaleler 26 Çözümler 519 24 Ekim 2020 #3 Ne uyarısı?
Bora Dere Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 10 Ağustos 2016 Mesajlar 16.825 Makaleler 35 Çözümler 1.145 Yer Slytherin Daha fazla Sistem Özellikleri https://www.technopat.net/sosyal/konu/msi-gp76-leopard-11uh-1007xtr-incelemesi.2151485/ Cinsiyet Erkek Meslek Batman 24 Ekim 2020 #4 Anladığım kadarıyla daha yememiş ama yiyebilecek bir şey yaptığını düşünüyor. Yasaklı bir site paylaşmak uyarı sebebi diye biliyorum. Bu konudan bahsediyorsunuz sanırım. Wikihow sitesi yasaklı olmasa gerek. Çözüldü: Epub dosyası nasıl açılır? Bilgisayarımda birçok epub dosyası var. Bunları nasıl açabilirim? www.technopat.net
Anladığım kadarıyla daha yememiş ama yiyebilecek bir şey yaptığını düşünüyor. Yasaklı bir site paylaşmak uyarı sebebi diye biliyorum. Bu konudan bahsediyorsunuz sanırım. Wikihow sitesi yasaklı olmasa gerek. Çözüldü: Epub dosyası nasıl açılır? Bilgisayarımda birçok epub dosyası var. Bunları nasıl açabilirim? www.technopat.net
SapkaliPikacu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ekim 2019 Mesajlar 1.492 Çözümler 5 24 Ekim 2020 #5 Emir M. dedi: Ne uyarısı? Genişletmek için tıkla... Hocam arkadaş buradaki mesajından bahsediyor. Çözüldü: Epub dosyası nasıl açılır? Bilgisayarımda birçok epub dosyası var. Bunları nasıl açabilirim? www.technopat.net Site yasaklı bir site değil ki uyarı sebebi değil diye düşünüyorum.
Emir M. dedi: Ne uyarısı? Genişletmek için tıkla... Hocam arkadaş buradaki mesajından bahsediyor. Çözüldü: Epub dosyası nasıl açılır? Bilgisayarımda birçok epub dosyası var. Bunları nasıl açabilirim? www.technopat.net Site yasaklı bir site değil ki uyarı sebebi değil diye düşünüyorum.
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 21.032 Makaleler 26 Çözümler 519 24 Ekim 2020 #6 Hayır, sorun değil.