iBatuJR Hectopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 846 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2021 #31 Düşünün sadece ben zamanında ''2060 iyimidir Technopat'' diye aratıyordum
B Birisi42 Hectopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 4.028 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Mars 22 Ocak 2021 #32 Haruki Murakami dedi: Sosyalden büyük meblağda para kazandıklarını düşünmüyorum. Asıl gelir kaynakları YouTube diyeceğim ama videolar da eskisi kadar izlenmiyor. Üzücü... Genişletmek için tıkla... Ama ben izliyoyum. Hey vidyoya anlamasam da bakıyoyum. Omaz mı Hayuki Muyakammi? Ne deyişik adın vaymış. Burayı bir çocuk gibi yazdım inşallah bundan ban yemeyiz yani. Bence Youtube en çok kazandırıyordur. Veya Sosyal değil de makaleler belki.
Haruki Murakami dedi: Sosyalden büyük meblağda para kazandıklarını düşünmüyorum. Asıl gelir kaynakları YouTube diyeceğim ama videolar da eskisi kadar izlenmiyor. Üzücü... Genişletmek için tıkla... Ama ben izliyoyum. Hey vidyoya anlamasam da bakıyoyum. Omaz mı Hayuki Muyakammi? Ne deyişik adın vaymış. Burayı bir çocuk gibi yazdım inşallah bundan ban yemeyiz yani. Bence Youtube en çok kazandırıyordur. Veya Sosyal değil de makaleler belki.
D DarkWarrior Hectopat Katılım 3 Ağustos 2020 Mesajlar 735 Makaleler 4 22 Ocak 2021 #33 Reklamlardan kazanıyor ilk başta girdiğimizde reklam çıkıyor.