Merhaba arkadaşalar üstte gördüğünüz üzere böyle bir sistem var sizce alınır mı? Yoksa kendim mi toplamalıyım? Hazır sistem alınır mı? Çünkü istersem kendimde toplayabilirim sizde toplayıp atabilirsiniz ayrıca üstteki sistemde özelleştirme seçenekleri var işlemciyi anakartı biraz daha para ekleyip 500 vb. değiştirebiliyorsun öyle de önerebilirsiniz ve sistemin v2. var onda da 5060 Ti var sizin de önerebileceğiniz şeyler varsa mutlaka bekliyorum ayrıca bütçe illa lazım olacaktır bütçeyi Max 35k en fazla 40k gibi düşündüm en basitinden oyun oynayacağım ona göre de önerebilirseniz güzel olur ayrıca ben bir Intel kullanıcısıyım yani RTX i5 vb. daha çok bu tarz önenirseniz iyi olur AMD alışık değilim çünkü hiç kullanmadım.Technopat Gaming v1 | Intel i5-14400F | 16 GB DDR5 | PNY RTX 5060 8 GB | 500 GB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Kasanın vento ile değişmesi lazım. Değişincede pahalıya geliyor. AM5 sistemler bakın.Merhaba arkadaşalar üstte gördüğünüz üzere böyle bir sistem var sizce alınır mı? Yoksa kendim mi toplamalıyım? Hazır sistem alınır mı? Çünkü istersem kendimde toplayabilirim sizde toplayıp atabilirsiniz ayrıca üstteki sistemde özelleştirme seçenekleri var işlemciyi anakartı biraz daha para ekleyip 500 vb. değiştirebiliyorsun öyle de önerebilirsiniz ve sistemin v2. var onda da 5060 Ti var sizin de önerebileceğiniz şeyler varsa mutlaka bekliyorum ayrıca bütçe illa lazım olacaktır bütçeyi Max 35k en fazla 40k gibi düşündüm en basitinden oyun oynayacağım ona göre de önerebilirseniz güzel olur ayrıca ben bir Intel kullanıcısıyım yani RTX i5 vb. daha çok bu tarz önenirseniz iyi olur AMD alışık değilim çünkü hiç kullanmadım.Technopat Gaming v1 | Intel i5-14400F | 16 GB DDR5 | PNY RTX 5060 8 GB | 500 GB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Kasanın değişmesi gerek.https://www.tebilon.com/amd-7500f-s...t-pulse-gddr6-16gb-a620m-500gb-kingston-16gb/ Bu sistemin RAM’i 32, SSD 1 TB, kasayı yükseltip, sıvı soğutma eklerseniz istediğiniz fiyata güzel bir sistem çıkıyor.
Merhaba arkadaşalar üstte gördüğünüz üzere böyle bir sistem var sizce alınır mı? Yoksa kendim mi toplamalıyım? Hazır sistem alınır mı? Çünkü istersem kendimde toplayabilirim sizde toplayıp atabilirsiniz ayrıca üstteki sistemde özelleştirme seçenekleri var işlemciyi anakartı biraz daha para ekleyip 500 vb. değiştirebiliyorsun öyle de önerebilirsiniz ve sistemin v2. var onda da 5060 Ti var sizin de önerebileceğiniz şeyler varsa mutlaka bekliyorum ayrıca bütçe illa lazım olacaktır bütçeyi Max 35k en fazla 40k gibi düşündüm en basitinden oyun oynayacağım ona göre de önerebilirseniz güzel olur ayrıca ben bir Intel kullanıcısıyım yani RTX i5 vb. daha çok bu tarz önenirseniz iyi olur AMD alışık değilim çünkü hiç kullanmadım.Technopat Gaming v1 | Intel i5-14400F | 16 GB DDR5 | PNY RTX 5060 8 GB | 500 GB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Bu aralar 8 GB VRAM kullanan ekran kartlarının "yetersiz" olduğu ile ilgili muhabbet çıkmıştı ancak 4060 kullanıcısı olarak 8 GB VRAM gayet yeterli o konuda sorun olmaz ancak 500GB SSD yetmeyebilir yanına fazladan bir 500GB daha SSD almanızı öneririm ve eğer yapabiliyorsanız AMD işlemci kullanan benzer bir sistem bulun.
1080p'de kullanıyorsanız bile fazla yeterli değil. Neye göre yeterli.Bu aralar 8 GB VRAM kullanan ekran kartlarının "yetersiz" olduğu ile ilgili muhabbet çıkmıştı ancak 4060 kullanıcısı olarak 8 GB VRAM gayet yeterli o konuda sorun olmaz ancak 500GB SSD yetmeyebilir yanına fazladan bir 500GB daha SSD almanızı öneririm ve eğer yapabiliyorsanız AMD işlemci kullanan benzer bir sistem bulun.