Technopat Gaming v2 vs Baku hazır sistem

Güneş Tosun

Femtopat
Daha fazla  
Sizce hangisi daha güzel ve daha iyi. Fiyatlar aynı. Birinde Intel i5 14400f diğerinde ise Ryzen 5 7500f var. 7500fli sistemde Anakartı Asus B650M-R yapabiliyoruz. i5 14400f ki sistemde ise ankart Colorful B760M-K oluyor. Sizce hangisi alınır veya aynı fiyata daha iyi sistem varmıdır?

Bunlar arasından Baku'yu tercih et. Ve kasayı Vento yap.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

PSU sonradan değiştirilmeli bu sistemde. Ayrıca render gibi işler yapılacaksa 5060 Ti 16 GB tercih edilmeli.

Render gibi şeyler yapacak mısın? Yapmayacaksan 7800XT saf güç olarak önde.
Yani. Render yapmayacağım. 7800XT daha saf güç. Ancak yeni teknolojilerde istiyorum mesela bir ara ASUS PRIME RX9060 XT bakıyordum.(FSR 4) Şimdi 5060Ti 16GB hazır sistemlere baktım çünkü hazır sistemler hem biraz ucuz oluyor hemde Geri kalan parayla kendime klavye-mouse alacağım. O yüzden kararsizim yani 7800XT ye donanımsal olarak FSR4 gibi teknolojiler gelirmi veya almalimiyim?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…