Technopat güvenli mi?

Chitose

Kilopat
Konu saçma gelebilir ama eski mesajlara baktığımda çoğunlukla toxic kişilerin IP adresi paylaşılıyor. Bizim bilgilerimiz sitede paylaşılmıyor ama anladığım kadarıyla yöneticiler bizim IP adresimizi görebiliyor. Buralarda yeniyim yöneticilerin/moderatörlerin ne kadar güvenilir kişiler olduğunu bilmiyorum o yüzden bu konuyu açtım.
Diğer bilgiler önemli değil ama sadece IP adresinden şüphe ediyorum. Burayı sevmeye başladım.
2.jpg

1.jpg

Konu saçma gelebilir ama eski mesajlara baktığımda çoğunlukla toxic kişilerin IP adresi paylaşılıyor. Bizim bilgilerimiz sitede paylaşılmıyor ama anladığım kadarıyla yöneticiler bizim IP adresimizi görebiliyor. Buralarda yeniyim yöneticilerin/moderatörlerin ne kadar güvenilir kişiler olduğunu bilmiyorum o yüzden bu konuyu açtım.
Diğer bilgiler önemli değil ama sadece IP adresinden şüphe ediyorum. Burayı sevmeye başladım.Eki Görüntüle 862676
Eki Görüntüle 862674
Adamlar senin e-mailini biliyor zaten ismini de bilmiş oluyorlar otomatik olarak. Ayrıca siteyi kullanmaya başladığın anda ziyaretçi konumları otomatik gözükür.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı