bay0rdek Decapat Katılım 28 Kasım 2022 Mesajlar 336 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2023 #1 Bir oyun başlatıyorum. Buraya cevap yazan herkesin Technopat güzel forum ama... İle başlayan bir cümle yazmanızı istiyorum. Technopat güzel forum ama Bazı üyelerin ekran kartları o kadar iyi ki Bilgisayar markası zannediyorum.
Bir oyun başlatıyorum. Buraya cevap yazan herkesin Technopat güzel forum ama... İle başlayan bir cümle yazmanızı istiyorum. Technopat güzel forum ama Bazı üyelerin ekran kartları o kadar iyi ki Bilgisayar markası zannediyorum.
Paper.C Kilopat Katılım 1 Haziran 2022 Mesajlar 5.466 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2023 #2 Technopat güzel forum ama arada "kağıt üzerinde sistem toplamak..." gibi konular açıyorlar.
U umut_tr Picopat Katılım 24 Ekim 2023 Mesajlar 116 Çözümler 1 21 Kasım 2023 #3 Sorununuz varsa yardımcı olabilirim.
F floppax Centipat Katılım 31 Ağustos 2022 Mesajlar 463 Çözümler 2 21 Kasım 2023 #4 Paper.C dedi: Technopat güzel forum ama arada "kağıt üzerinde sistem toplamak..." gibi konular açıyorlar. Genişletmek için tıkla... İnce.
Paper.C dedi: Technopat güzel forum ama arada "kağıt üzerinde sistem toplamak..." gibi konular açıyorlar. Genişletmek için tıkla... İnce.
Bestty Megapat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 6.846 Çözümler 97 Yer Tardis Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2023 #5 Technopat güzel forum ama "her laptop ısınıyor"cular ihraç edilmek şartıyla .
3 333657 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 4.951 Makaleler 9 Çözümler 44 21 Kasım 2023 #6 Technopat güzel forum ama... arada böyle gereksiz mizah unsuru dahi içermeyen konular açılmıyor değil.
Technopat güzel forum ama... arada böyle gereksiz mizah unsuru dahi içermeyen konular açılmıyor değil.
HTDemirel Hectopat Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 471 Çözümler 2 21 Kasım 2023 #7 Technopat güzel forum ama ekran kartı sürücüleriniz güncel mi?
U umut_tr Picopat Katılım 24 Ekim 2023 Mesajlar 116 Çözümler 1 21 Kasım 2023 #8 333657 dedi: Technopat güzel forum ama... arada böyle gereksiz mizah unsuru dahi içermeyen konular açılmıyor değil. Genişletmek için tıkla... Konuları açan üyeler technopat çok iyi bir forum sitesi.
333657 dedi: Technopat güzel forum ama... arada böyle gereksiz mizah unsuru dahi içermeyen konular açılmıyor değil. Genişletmek için tıkla... Konuları açan üyeler technopat çok iyi bir forum sitesi.
3 375960 Hectopat Katılım 14 Ekim 2020 Mesajlar 1.623 Çözümler 9 Yer Tekirdağ 21 Kasım 2023 #9 bay0rdek dedi: Bir oyun başlatıyorum. Buraya cevap yazan herkesin Technopat güzel forum ama... İle başlayan bir cümle yazmanızı istiyorum. Technopat güzel forum ama. bazı üyelerin ekran kartları o kadar iyi ki bilgisayar markası zannediyorum. Genişletmek için tıkla... Technopat güzel forum ama yazım kuralları sıkıntılı.
bay0rdek dedi: Bir oyun başlatıyorum. Buraya cevap yazan herkesin Technopat güzel forum ama... İle başlayan bir cümle yazmanızı istiyorum. Technopat güzel forum ama. bazı üyelerin ekran kartları o kadar iyi ki bilgisayar markası zannediyorum. Genişletmek için tıkla... Technopat güzel forum ama yazım kuralları sıkıntılı.
Everythink Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ekim 2019 Mesajlar 3.080 Çözümler 9 21 Kasım 2023 #10 bay0rdek dedi: Bir oyun başlatıyorum. Buraya cevap yazan herkesin Technopat güzel forum ama... İle başlayan bir cümle yazmanızı istiyorum. Technopat güzel forum ama. Bazı üyelerin ekran kartları o kadar iyi ki bilgisayar markası zannediyorum. Genişletmek için tıkla... Technopat güzel forum ama modlari kötü evet evet siz kötüsünüz Sayenizde Aylarımi ayırdığım forumu Bırakmayı düşünüyorum mizah kategorisinde ama ben ciddiyim.
bay0rdek dedi: Bir oyun başlatıyorum. Buraya cevap yazan herkesin Technopat güzel forum ama... İle başlayan bir cümle yazmanızı istiyorum. Technopat güzel forum ama. Bazı üyelerin ekran kartları o kadar iyi ki bilgisayar markası zannediyorum. Genişletmek için tıkla... Technopat güzel forum ama modlari kötü evet evet siz kötüsünüz Sayenizde Aylarımi ayırdığım forumu Bırakmayı düşünüyorum mizah kategorisinde ama ben ciddiyim.