O gün bir şeyler ispatlanma çabasına girilmişti de neyse geçmişte kaldı. Durduk yere üste çıkarmanın bir anlamı da yok. Önümüze ve yolumuza bakalım.O gun forumun halini gormeliydiniz.
YouTube kanallarında öyleler, forumlarında da her türlü içeriğe destek veriyorlar forum kuralları dahilinde. Abi teknoloji forumunda bu konunun ne alakası var kafasından çıkın artık. YouTube kanalları ve internet siteleri tamamen teknolojiyle alakalı olsa da forumlarında her türlü içeriğe destek veriliyor.Technopat'ı yıllardır teknoloji vb. konularda hizmet veren bir sosyal oluşum olarak görüyorum
-3 yumurta yersem ishal olur muyum?
-18 saat oyun oynuyorum epilepsi olur muyum?
-Yaşlılara saygı göstermiyorum vb.
Konu dışı kategorisinde açılmış konular, önceden anlamsız yere mesaj sayısını yükseltiyor diyordunuz. Şimdiki bahanenizin ne olacağını merak etmiyor değilim, biliyorsunuzdur ki konu dışı kategorisinde yazılan mesajlar mesaj sayısına etki etmemekte.-Animecileri yakmak istiyorum!
@F 16 Fighting Falcon konu dışı kategorisiyle beraber 34-35 bine yakın mesajım var. 68 cezam bulunuyor, ne kadar ceza almamaya uğraşsam da bir yerden illaki alıyorum.
Cezanın bir caydırıcılığı yok. 1 saat sonra adam istediği yapmaya devam ediyor. Caydırıcı cezalar gelmesini gerekli mecralara iletebilirsiniz.1 saat ceza veriyorlar zaten. Ne yapsınlar 2 dakika mı versinler. Nasıl istersiniz?
İsteğiniz, buyruğunuz nedir? Hemen gerekli mecralara ileteyim.
Bunu yazmamda ki amaç insan sağlığı vb. konular olması her önüne gelen sağlık konusunda yorum yapmasa daha iyi olur bence. Yorum yapacaklar diye insan sağlı ile oynamanın bir açıklaması olamaz, ayrıca bu tip konularda bir uzmana ,doktora danışılması kesinlikle daha iyi olur. Asıl önemli olan bu konuların açılmasından ziyade konulara yapılan yorumlar örneğin kişi ufak bir rahatsızlık duyuyor ve bir evham ile buraya konu açıyor gelen yorumlar cahilce ve sağlıksız olduğu içi konu sahibi kendini ölüm döşeğinde hissediyor ve bu sefer psikolojik olarak kendini bitiriyor bu şekilde olması daha mı iyi?Bu tarz konuların cevaplarını arkadaşlar internette bulamayınca burada konusunu açıyor da bu konulardan rahatsız oluyorsan cevabı basit, yorum yazma. Bakma ve diğer konuya seriden geç. Kimse bu konuya neden bakmıyorsun diye sana bir şey diyecek değil.
Bu eleştirinize yanıt olarak bahane üretmek vb. bir durum söz konusu olamaz neden bahane bulayım ki? Kaldı ki ben bunu mesaj sayısını baz alarak yazmadım bu forumda en son umurumda olacak şey üyenin mesaj sayısıdır. İlgili paragrafı tekrar okursanız yükseltme vb. bir kelime kullanmadım.Konu dışı kategorisinde açılmış konular, önceden anlamsız yere mesaj sayısını yükseltiyor diyordunuz. Şimdiki bahanenizin ne olacağını merak etmiyor değilim, biliyorsunuzdur ki konu dışı kategorisinde yazılan mesajlar mesaj sayısına etki etmemekte.
Destek tabii ki verilir bu gayet doğal ve güzel bir şey ancak teknoloji alanında isim yapan bir oluşumun forumunda teknoloji geri planda kalıyor ise benim şahsi kanaatimce burda bir problem vardır.YouTube kanallarında öyleler, forumlarında da her türlü içeriğe destek veriyorlar forum kuralları dahilinde. Abi teknoloji forumunda bu konunun ne alakası var kafasından çıkın artık. YouTube kanalları ve internet siteleri tamamen teknolojiyle alakalı olsa da forumlarında her türlü içeriğe destek veriliyor.
Çok merak ediyorum bir nokta koymadığı için insanları banlarken zevk alıyor musunuz?Yediniz çoğu cezayı hak etmişsiniz. Hatta aldığınız son gereksiz mesaj cezasına trollükten 1 sene bile verilebilirdi.
Haksız ceza alan çok nadirdir, haksız olduğunu düşünüyorsa rapor atarak itiraz eder. İtirazı kabul edilmediyse verilen ceza %90 doğrudur, çok nadiren ceza siliyoruz zaten.
Kullanıcıların çoğu verdiği cezadan ders almayıp defalarca aynı hatayı yapmaya devam ediyor. Örnek siz.
Hal böyleyken cezaların hafif olmasına gerek yok, ki zaten hafif bence. Hatta daha da arttırılabilir belki.