Technopat hakkında düşüncelerim

Rapor sisteminden itiraz ettiniz mi peki? Bu gibi durumlarda itiraz hakkınızı kullanın.

Aldığınız uyarı hatalıydı ve kaldırıldı. İyi Sosyaller.

Rapor sisteminden itiraz ettiniz mi peki? Bu gibi durumlarda itiraz hakkınızı kullanın.

Aldığınız uyarı hatalıydı ve kaldırıldı. İyi Sosyaller.
Hocam şu Troll kullanıcıların troll olduğunu belirttiğimiz için de ceza alıyoruz. Bir arkadaş RTX 1600 ekran kartım X oyununda 30FPS veriyor diye konu açmıştı. Ve ilk mesajıydı. Yazılanlara garip cevaplar veriyordu. Arkadaşın troll olduğunu belirttiğimde 3 günlük gereksiz mesaj banı yemiştim.

LGBT ve eş cinsellik hakkındaki görüşlerimi belirttim.
Bir ay ban yedim.
Yazdığım şeyi buraya atmayı çok isterdim ama gene ceza alacağımdan korkuyorum.

@Hank J Wimbleton kullanıcı trol diye belirtmektense rapor sistemini kullanman gerekiyor ya da hiç cevap yazmaman gerekiyor. Bir noktadan dolayı üç gün banlandığının iddiasının da asılsız olduğunu buradan görmüş olduk. Cevap vermedin.

Noktadan bir gün yemişim kusura bakmayın. Troll diye raporlasam da sonuç çıkmıyor. Hemen atayım SS

Buyurun @333365

Dosya Ekleri

• w242erf23ert.PNG
    3,8 KB · Görüntüleme: 35
  • 3453gyht45y.PNG
    2,8 KB · Görüntüleme: 38
Anlıyorum da trol diye raporladığında sonuç çıkmıyorsa demek ki trol olarak görülmemiştir ya da raporun hâlâ inceleniyor demektir.

Noktadan bir gün yemişim kusura bakmayın. Troll diye raporlasam da sonuç çıkmıyor. Hemen atayım SS

Buyurun @333365
12. yazım kuralları ihlaliniz olduğundan uyarınız 1 gün.
17. gereksiz mesaj uyarınız olduğundan uyarınız 3 gün.

Bir konunun troll olduğundan şüpheleniyorsanız raporlamalısınız, konuya yazmamalısınız.

Hatalı olduğunuzu bazı konularda kabul etmeniz güzel. Bunun dışı hatalı ceza veren modlara ceza vs. uygulanıyor mu?
Elbette gerekli uyarılar yapılıyor.

Tamamdır bilgilendirme için teşekkürler.

Yazım ile ilgili cezaların sadece uyarı olması taraftarıyım çünkü konu açıyorum, nokta koymamışım, bir şey olmuş ve hemen 1 gün susturuluyorum. Konu boşa gidiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…