Technopat hakkında ne düşünüyorsunuz?

Linux kullanan fazla yok (ya da bana denk gelmedi) ondan dolayı yardımlar gecikiyor.
Linux kullananlar var, ama büyük bir kitle yok. Kullanan kişilerin kimisi de bıraktı. Ama şahsen bende bir moderator olsa dahi yeterince baktığını düşünmüyorum, kategoride cevaplanmamış bir çok konuya rast gelebiyorsunuz çok konu açılmasada.

Bu arada, şöyle acayip bir şey mevcut ki yeni üyeler kuralları sıkı bulup "türkçe öğretmen im" gibi tabirlerde bulunsa da eski üyeler kuralların gevşekliginden şikayet ediyor, bende katılıyorum. Eskiden hic olmazken şimdi arada sırada üstü kapalı (sansürlü) küfürlere denk gelebiliyorsunuz bazen, bizzat bugün gördüm.

Karşılıksız yardım etmeye hazır üyeler ve foruma kendini vermiş modlar ve yöneticiler. Daha kaliteli bir forum yok.

Son cümlenize katılmıyorum, abartmışsınız. Neyse, bugün mağazama gelen Oni Phantom'u mı almalıyım, İyon Phantom'u mı almalıyım diye konu açacağım. Görüşürüz.

Tabii ki Valorant veya teknik destek konusu açarsanız çokça kişi yazabilir.

Tam da uzun zamandır istediğim Afet Phantom dükkanıma gelmişti, alınır mı diye konu açacaktım.

Kalite olarak bana ceviz i hatırlatıyor. Keyif alarak takip ettiğim bir forum.

Bence siyasi konuları engellenmeliler insanlar birbirine hakaret ediyor baskı yapıyor. Başka bir problem yok güzel ama yeterince aktif değil daha aktif olmalı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…