6 641429 Decipat Katılım 23 Mart 2023 Mesajlar 3.386 Çözümler 7 16 Mart 2024 #11 briang dedi: Ya alt tarafı forum ne kadar ciddiye alıyorsunuz. Ceza mı aldınız? Yine de bir şey yazmanız mı lazım? Aç başka hesap devam et oradan. Genişletmek için tıkla... Dostum yan hesap açıp oradan yazmayı, devam etmeyi bizde biliyoruz. Genel olarak saçmalıklar söz konusu burada. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Mart 2024
briang dedi: Ya alt tarafı forum ne kadar ciddiye alıyorsunuz. Ceza mı aldınız? Yine de bir şey yazmanız mı lazım? Aç başka hesap devam et oradan. Genişletmek için tıkla... Dostum yan hesap açıp oradan yazmayı, devam etmeyi bizde biliyoruz. Genel olarak saçmalıklar söz konusu burada.
briang Picopat Katılım 6 Kasım 2023 Mesajlar 432 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2024 #12 641429 dedi: Dostum yan hesap açıp oradan yazmayı, devam etmeyi bizde biliyoruz. Genel olarak saçmalıklar söz konusu burada. Genişletmek için tıkla... Ee forum burası. Saçmalıklar olması gayet normal. Takmadan devam...
641429 dedi: Dostum yan hesap açıp oradan yazmayı, devam etmeyi bizde biliyoruz. Genel olarak saçmalıklar söz konusu burada. Genişletmek için tıkla... Ee forum burası. Saçmalıklar olması gayet normal. Takmadan devam...
6 641429 Decipat Katılım 23 Mart 2023 Mesajlar 3.386 Çözümler 7 16 Mart 2024 #13 briang dedi: Ee forum burası. Saçmalıklar olması gayet normal. Takmadan devam... Genişletmek için tıkla... Normalde ben üyeleri falan pek umursamam. toksik insan her yerde vardır zaten, orası muhakkak. lakin kurallarda ki bu saçmalıkların düzeltilmesi gerekiyor.
briang dedi: Ee forum burası. Saçmalıklar olması gayet normal. Takmadan devam... Genişletmek için tıkla... Normalde ben üyeleri falan pek umursamam. toksik insan her yerde vardır zaten, orası muhakkak. lakin kurallarda ki bu saçmalıkların düzeltilmesi gerekiyor.