Technopat hangi internet sağlayıcısını ve paketini kullanıyor?

Sczhproneia

Megapat
Daha fazla  
Recep Baltaş ve Ali Güngör sürekli içerik paylaşıyorlar ve anladığımıza göre ikiside aynı ortamda bu işi icra ediyor. Peki bunu hangi ISS 'in paketiyle yapıyorlar?

Yanıtlarsanız sevinirim abilerim, teşekkürler.
@Recep Baltaş
@Ali Güngör

Upload hızları filan ne kadar acaba? Benim TTNET ile sözleşmem bitiyor Vodafone nasıldır kafamda deli sorular.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kullanılan paket iş dolayısı ile limitlenditilmemiş (AKK Olmayan) ve Upload oranı yüksek internet paketleridir. Bireysele pahalı gelebilir.

Birden fazla internet bağlantımız var, Türk Telekom - TTNET, Türksat - Uydunet, Turkcell, Vodafone hemen hemen bütün büyükler var, yedek mobil modemlerimiz ve hatlarımız var her an çalışmayı sürdürebilmek için. Turkcell Superonline yok ancak fiber döşeyemediler bir türlü.

Aynen SUPERONLINE FIBER yok 50 metre uzağımdaki sitelerde var ama bizde yok saçmalık.

Ali Bey ben sizi TürkNet'te diye biliyordum ora ile bir bağlantınız/kullanmışlığınız var mı?

Hayır daha önce kullanmadım. Kurumsal bağlantısını eski bir çalışma arkadaşımın ofisinde test etmiştim bilgim o kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…