Technopat hangi takımı tutuyor?

Hangi Takım?

• Oy verenlerin toplamı
    113

296822

Gigapat
İlk 5 Haneli Mesajınız!
Makaleler
19
Hangi takımı tutuyorsunuz? Tuttuğunuz takım listede yok ise yazın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Futbol'u takip etmiyorum, hangi takımlısın diye sorduklarında ailemin takımını söylüyorum, Galatasaray. Ama Muslera dışında kimseyi bilmiyorum

Maalesef Juventus. Maalesef diyorum, çünkü Allegri'nin gittiğine sevindik, Allegri'nin sisteminden daha kötüsü geldi. Her maçı zoru zoruna kazanıyoruz. İzlerken kanser olmak garanti, gram zevk aldığınız yok, sadece boş boş yapılan paslara bakıyorsunuz. Gol olduğunda nasıl sevineceğimi şaşırıyorum artık.

Bir zamanlar Galatasaray'ı tutuyordum, artık takım tutmuyorum.

Dini imanı sadece paradan oluşan, buna rağmen sıfır vizyon ve futbol kalitesi sunan takımların batmasını temenni ediyorum. Gerçi takımların başında futbolla alâkası olmayan godaman başkanlar, yöneticiler olduktan sonra gayet normal. Kendi ceplerini doldurup reklâmını yapanlarla bu işler yürümüyor. Çöp lig, çöp takımlar kısacası.

Kendi çapından öteye gidemeyen, yıllarca Avrupa düzeyinde başarı kazanamayan, her türlü hırsızlığı mübah gören, sadece İstanbul takımlarının cirit attığı dandik bir lig. Bir de utanmadan sıkılmadan bu çöp poşetlerini ücretli kanalda yayınlıyorlar. Dünya derbisi dedikleri maçların %99'u serserilikten başka bir şey yapmayan sözde furbolcuların şovlarından oluşuyor. İşleri güçleri terörist gibi ona buna saldırmak. Bir de buna rağmen bu işten ekmek yiyorlar.

Plastik poşete 25 kuruş veririm bunlara vermem. Poşet en azından bir işe yarıyor. Zamanla anladım ki bunlara zerre kadar para kazandırmamak lazım. Gider İngilizlere para kazandırırım daha iyi. Adamlar en azından görsel şölen sunuyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Türk futbolunu en iyi anlatan videodur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…