ozmo büyücüsü Picopat Katılım 13 Mayıs 2021 Mesajlar 139 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2021 #1 Arkadaşlar merhaba, ben görseli hareketli yapmak istiyorum. Nasıl yapıldığını bilen var mı?
L Linuxginar Terapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 7.554 Makaleler 6 Çözümler 137 Yer Izmir 22 Mayıs 2021 #2 ozmo büyücüsü dedi: Arkadaşlar merhaba, ben görseli hareketli yapmak istiyorum. Nasıl yapıldığını bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Profil fotoğrafına GIF koyma kaldırıldı ancak yeni bir sunucu gelebilirmiş ve bu özellik tekrar kullanılabilirmiş. Beklemeniz gerek. Eskiden kapanlarda kaldı ancak artık koyulmuyor.
ozmo büyücüsü dedi: Arkadaşlar merhaba, ben görseli hareketli yapmak istiyorum. Nasıl yapıldığını bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Profil fotoğrafına GIF koyma kaldırıldı ancak yeni bir sunucu gelebilirmiş ve bu özellik tekrar kullanılabilirmiş. Beklemeniz gerek. Eskiden kapanlarda kaldı ancak artık koyulmuyor.
LightSynapse Centipat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 269 Yer Shinigami Dünyası Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Mayıs 2021 #3 GIF özelliği kalktı malesef.
TheRealKurtCobain Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 1.093 Çözümler 1 Yer Mersin 22 Mayıs 2021 #4 ozmo büyücüsü dedi: Arkadaşlar merhaba, ben görseli hareketli yapmak istiyorum. Nasıl yapıldığını bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Sunucuları yavaşlattığı için kalktı.
ozmo büyücüsü dedi: Arkadaşlar merhaba, ben görseli hareketli yapmak istiyorum. Nasıl yapıldığını bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Sunucuları yavaşlattığı için kalktı.
Saint Lucia Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 16.040 Çözümler 96 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2021 #5 Yapanlarda kaldı yapamayanlar belki bir gün umudu ile beklemede.