BenRott Hectopat Katılım 25 Ekim 2020 Mesajlar 502 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2020 #1 Arkadaşlar GIF dosyası seçince olmuyor; oyle kalıyor. Ekstra bir şey yapmam mı gerek? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Kasım 2020
PanzerTR Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 8.357 Makaleler 20 Çözümler 221 9 Kasım 2020 #2 Eskiden vardı kaldırıldı diye biliyorum. Sadece eskiden kullananlarda var. Asıl siz bu konuyu nasıl bu kategoriye açtınız?
Eskiden vardı kaldırıldı diye biliyorum. Sadece eskiden kullananlarda var. Asıl siz bu konuyu nasıl bu kategoriye açtınız?
V vermillionp2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 2.874 Çözümler 25 9 Kasım 2020 #3 Eskiden yapanlarda var sadece, artık istesen de yapamazsın. Önceden yapan kişiler de değiştirirlerse bir daha yapamazlar.
Eskiden yapanlarda var sadece, artık istesen de yapamazsın. Önceden yapan kişiler de değiştirirlerse bir daha yapamazlar.
Staj Yapan Donanımcı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Haziran 2019 Mesajlar 3.841 Makaleler 4 Çözümler 26 Yer İzmit 9 Kasım 2020 #4 O eskiden vardı fakat kalktı. Şu an kullanılamıyor. Bir tek @Neşeli Enginar'da görüyorum ben.
skyyy Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2019 Mesajlar 2.083 Çözümler 3 9 Kasım 2020 #5 PanzerTR dedi: Eskiden vardı kaldırıldı diye biliyorum. Sadece eskiden kullananlarda var. Asıl siz bu konuyu nasıl bu kategoriye açtınız? Genişletmek için tıkla... Özel yetenekleri var.
PanzerTR dedi: Eskiden vardı kaldırıldı diye biliyorum. Sadece eskiden kullananlarda var. Asıl siz bu konuyu nasıl bu kategoriye açtınız? Genişletmek için tıkla... Özel yetenekleri var.
hakan.klcarslan Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 3.933 Makaleler 3 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2020 #6 PanzerTR dedi: Eskiden vardı kaldırıldı diye biliyorum. Sadece eskiden kullananlarda var. Asıl siz bu konuyu nasıl bu kategoriye açtınız? Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimal möderatörler yaptı.
PanzerTR dedi: Eskiden vardı kaldırıldı diye biliyorum. Sadece eskiden kullananlarda var. Asıl siz bu konuyu nasıl bu kategoriye açtınız? Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimal möderatörler yaptı.
Staj Yapan Donanımcı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Haziran 2019 Mesajlar 3.841 Makaleler 4 Çözümler 26 Yer İzmit 9 Kasım 2020 #7 hakantalhaklcarslan dedi: Büyük ihtimal möderatörler yaptı. Genişletmek için tıkla... "Möderatörler" başlığı da unutmuş. "Fotorafı" yazıyor. Gözlerim "kanıor" şu an.
hakantalhaklcarslan dedi: Büyük ihtimal möderatörler yaptı. Genişletmek için tıkla... "Möderatörler" başlığı da unutmuş. "Fotorafı" yazıyor. Gözlerim "kanıor" şu an.