Ben "Playstation 4 Pro vs Xbox One X" adlı bir konu açmıştım. Her yazım kuralına uydum ancak ceza yedim. Bugün profilime bakarken yazım kuralından ceza yediğimi gördüm. Normalde nedenini bilmiyordum. Ceza yememin sebebi şu: "Controller" kelimesinin yazımı.
Controller diye yazılması lazımken bir moderatör, yazımı yanlış bulmuş ve "Control'ler" olarak ayarlamış. Bu kendi hatası ve ben bundan 1 saat ceza yiyorum. Sonraki ceza daha fazla olacak. Bu adil değil.
Tekrar gözden geçirilmesini talep ediyorum. Benim hatam ise kusuruma bakmasınlar ancak controller olarak yazılır. Örneğin Xbox One Elite Controller.
Not: Hiçbir moderatör için nefret söyleminde bulunmadım. Yanlış anlaşılmasın. Benim isteğim böyle bir hatayı tekrar yapmamaları. Küçük bir hata için kimseye hakaret etmem ve nefret söyleminde bulunmam.
Not 2: Olayın üzerinden uzun zaman geçti. Profilimdeki uyarı kısmını açıp yazım hatası bölümünü görünce bu konuyu açmak istedim.
Not 3: Konuyu nereye açacağımı bilemedim ve inceledim. "Konu Dışı" kısmına açanlar uyarılmamış. Demek doğru yer burası. O yüzden buraya açtım.
Not 4: Başka bir yerde yazım yanlışı yaptığım için de ceza yemiş olabilirim. Benim ilk gözüme çarpan şey bu oldu. Ben "Control'ler" olarak yazdığımı sanmıyorum. Silinmiş veya düzeltilmiş bir yazım hatam da olabilir ancak ben öyle tahmin etmiyorum.