A Ali Ömer1234 Centipat Katılım 24 Mayıs 2023 Mesajlar 1 24 Mayıs 2023 #1 İtopya'daki yeni Technopat hazır sitemini almak istiyorum. Ankara'da yaşıyorum. Ankara mağasında böyle hazır sistemler satılır mı? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Mayıs 2023
İtopya'daki yeni Technopat hazır sitemini almak istiyorum. Ankara'da yaşıyorum. Ankara mağasında böyle hazır sistemler satılır mı?
X Xscape Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 11 Ekim 2015 Mesajlar 1.976 Makaleler 29 Çözümler 58 Yer Türkiye 24 Mayıs 2023 #2 Ali Ömer1234 dedi: İtopya'daki yeni Technopat hazır sitemini almak istiyorum. Ankara'da yaşıyorum. Ankara mağasında böyle hazır sistemler satılır mı? Genişletmek için tıkla... İtopya'yı arayıp veya mail yoluyla sorabilirsiniz?
Ali Ömer1234 dedi: İtopya'daki yeni Technopat hazır sitemini almak istiyorum. Ankara'da yaşıyorum. Ankara mağasında böyle hazır sistemler satılır mı? Genişletmek için tıkla... İtopya'yı arayıp veya mail yoluyla sorabilirsiniz?
2 268227 Kilopat Katılım 5 Temmuz 2019 Mesajlar 2.897 Çözümler 25 24 Mayıs 2023 #3 Xscape dedi: İtopya'yı arayıp veya mail yoluyla sorabilirsiniz? Genişletmek için tıkla... ? Adam akıllı cevap vermiyorlar. İşlemci ve RAM'leri garanti belgesiz yolladılar. Adamlara ulaşamadım. Defalarca mail attım falan filan. Her neyse. Arkadaş bilgisi veya tecrübesi olan vardır diye sormak istemiş.
Xscape dedi: İtopya'yı arayıp veya mail yoluyla sorabilirsiniz? Genişletmek için tıkla... ? Adam akıllı cevap vermiyorlar. İşlemci ve RAM'leri garanti belgesiz yolladılar. Adamlara ulaşamadım. Defalarca mail attım falan filan. Her neyse. Arkadaş bilgisi veya tecrübesi olan vardır diye sormak istemiş.