Çözüldü Technopat hesabı 2 cihazda nasıl kullanılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Amo416

Kilopat
Arkadaşlar biliyorsunuz okul var bende bilgisayar başına geçemiyorum bu yüzden Technopat Sosyal hesabımda aktif değilim. Bu hesabı hem mobilde hem bilgisayarda kullanmak istiyorum nasıl yapacağım? Önceki hesabımda denemiştim çoklu üyelik cezası aldım ve o hesap silindi. Canım sıkılınca telefondan Technopat Sosyal'e girmek istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Hesabınıza mobil cihazınızdan giriş yapın? Eğer aynı hesaba girerseniz ceza almazsınız, ben de iki cihazdan aynı anda giriş yaparak kullanıyorum.
Çoklu üyelik cezası, bir kişinin iki hesaba sahip olmaya çalışması sonucu yenir.
"Giriş yap" kısmından mevcut hesabınıza giriş yaparsanız sorun olmaz.

Arkadaşlar biliyorsunuz okul var bende bilgisayar başına geçemiyorum bu yüzden Technopat Sosyal hesabımda aktif değilim. Bu hesabı hem mobilde hem bilgisayarda kullanmak istiyorum nasıl yapacağım? Önceki hesabımda denemiştim çoklu üyelik cezası aldım ve o hesap silindi. Canım sıkılınca telefondan Technopat Sosyal'e girmek istiyorum.
Telefonuna Mobil uygulamayı indir. Ayrica dediğin konu ya yanlış yasaklamadir yada yanlış anlamissindir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı