Format at knk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 3.287 Çözümler 19 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2022 #1 Aslında saçma gelebilir evet ama anlatmak istedim şeyi anladınız bence Son düzenleyen: Moderatör: 6 Ekim 2022
ArdaFRKN Hectopat Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 2.064 Makaleler 7 Çözümler 16 6 Ekim 2022 #2 Allah allah öyle oluyor muymuş?
Saint Lucia Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 16.040 Çözümler 96 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2022 #3 Güldürmedi.
C cenkkk Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Haziran 2016 Mesajlar 7.578 Çözümler 18 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 8700G | Radeon 780M | 32 GB DDR5 | Kioxia Exceria Plus G3 | Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2022 #4 Yok öyle hesap silmek. Buraya giriş var çıkış yok. Kurtulamazsın.
Format at knk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 3.287 Çözümler 19 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2022 #5 Zaten hesap silmek için değil ceza yememek için kuraları okurken fark ettim de garip geldi
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.600 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2022 #6 cenkkk dedi: Yok öyle hesap silmek. Buraya giriş var çıkış yok. Kurtulamazsın. Genişletmek için tıkla... Yakında hesap silme gelecek Yöneticiye küfür ederseniz hesabınız kapatılır.
cenkkk dedi: Yok öyle hesap silmek. Buraya giriş var çıkış yok. Kurtulamazsın. Genişletmek için tıkla... Yakında hesap silme gelecek Yöneticiye küfür ederseniz hesabınız kapatılır.
C cenkkk Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Haziran 2016 Mesajlar 7.578 Çözümler 18 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 8700G | Radeon 780M | 32 GB DDR5 | Kioxia Exceria Plus G3 | Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2022 #7 Umut Nas dedi: Yakında hesap silme gelecek Yöneticiye küfür ederseniz hesabınız kapatılır. Genişletmek için tıkla... Adam kıcıklığına silmezse ne olacak, silmiyorum ulen silmiyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Umut Nas dedi: Yakında hesap silme gelecek Yöneticiye küfür ederseniz hesabınız kapatılır. Genişletmek için tıkla... Adam kıcıklığına silmezse ne olacak, silmiyorum ulen silmiyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Format at knk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 3.287 Çözümler 19 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2022 #8 cenkkk dedi: Adam kıcıklığına silmezse ne olacak, silmiyorum ulen silmiyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Benim de aklıma gelmişti yaparken
cenkkk dedi: Adam kıcıklığına silmezse ne olacak, silmiyorum ulen silmiyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Benim de aklıma gelmişti yaparken
3 393060 Kilopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 5.909 Makaleler 3 Çözümler 65 6 Ekim 2022 #9 Hesap silme yok yazıyor kurallarda ama acil, lütfen gibi kelimeleri kullanmak hesabımızı kalıcı olarak silinmesine veya kapanmasına neden oluyormuş.
Hesap silme yok yazıyor kurallarda ama acil, lütfen gibi kelimeleri kullanmak hesabımızı kalıcı olarak silinmesine veya kapanmasına neden oluyormuş.
Freezyf Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Eylül 2020 Mesajlar 2.474 Çözümler 4 6 Ekim 2022 #10 Hocam Recep Baltaş ne yapsın hesabınızı bilgilerinizi (öyle özel bilgiler de yok zaten). Kullanmak istemiyorsan sil ve kullanma bu kadar basit.
Hocam Recep Baltaş ne yapsın hesabınızı bilgilerinizi (öyle özel bilgiler de yok zaten). Kullanmak istemiyorsan sil ve kullanma bu kadar basit.