KURAL BİLMEYEN Picopat Katılım 20 Haziran 2022 Mesajlar 932 Yer Ottawa 9 Kasım 2022 #21 Umut Nas dedi: Yakında hesap silme gelecek Yöneticiye küfür ederseniz hesabınız kapatılır. Genişletmek için tıkla... Berkehan Çepni taktiği.
Umut Nas dedi: Yakında hesap silme gelecek Yöneticiye küfür ederseniz hesabınız kapatılır. Genişletmek için tıkla... Berkehan Çepni taktiği.
CHRİS W4LKER Decapat Katılım 5 Mayıs 2021 Mesajlar 2.996 Çözümler 10 9 Kasım 2022 #22 @ÖzkanK taktiğiyle uzuuuuuuuun bir süre tatile çıkabilirsiniz
Freezyf Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Eylül 2020 Mesajlar 2.474 Çözümler 4 9 Kasım 2022 #23 KURAL BİLMEYEN dedi: Berkehan çepni taktiği. Genişletmek için tıkla... Yok öyle yaparsan seni ifşa eder kimse sevmez seni onun yerine tüm bildirimleri kapat, konulardan çık hesabın kalsın belki sonra bir şeye ihtiyacın olur kullanırsın öyle düşün.
KURAL BİLMEYEN dedi: Berkehan çepni taktiği. Genişletmek için tıkla... Yok öyle yaparsan seni ifşa eder kimse sevmez seni onun yerine tüm bildirimleri kapat, konulardan çık hesabın kalsın belki sonra bir şeye ihtiyacın olur kullanırsın öyle düşün.
E e.e.d.543 Hectopat Katılım 25 Temmuz 2022 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2023 #24 en kolay taktik küfür et belki hesabını silerler
E echo404 Centipat Katılım 1 Şubat 2023 Mesajlar 618 Çözümler 1 14 Haziran 2023 #25 Ya kabul ediyorum kuralları ağır ama Technopat gibi güzel forumda yok bence buradan @Recep Baltaş abime selam
Ya kabul ediyorum kuralları ağır ama Technopat gibi güzel forumda yok bence buradan @Recep Baltaş abime selam
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.593 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2023 #26 e.e.d.543 dedi: En kolay taktik küfür et belki hesabını silerler. Genişletmek için tıkla... Yok silinmiyor yine, hem moderasyona hem uyelere kufur ettim silinmedi.
e.e.d.543 dedi: En kolay taktik küfür et belki hesabını silerler. Genişletmek için tıkla... Yok silinmiyor yine, hem moderasyona hem uyelere kufur ettim silinmedi.
Iori Yagami Hectopat Katılım 29 Ocak 2022 Mesajlar 1.454 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2023 #27 Umut Nas dedi: Yok silinmiyor yine, hem moderasyona hem uyelere kufur ettim silinmedi. Genişletmek için tıkla... Hocam şimdi küfürden küfüre de fark var. Bir Berkehan Çepni seviyesine ulaşırsanız silinir diye düşünüyorum.
Umut Nas dedi: Yok silinmiyor yine, hem moderasyona hem uyelere kufur ettim silinmedi. Genişletmek için tıkla... Hocam şimdi küfürden küfüre de fark var. Bir Berkehan Çepni seviyesine ulaşırsanız silinir diye düşünüyorum.
Negative Sir Hectopat Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 1.922 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer Birleşik Krallık Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Asker (Teğmen) 6 Ağustos 2023 #28 Umut Nas dedi: Yakında hesap silme gelecek Yöneticiye küfür ederseniz hesabınız kapatılır. Genişletmek için tıkla... Denendi ve silinmedi. Onaylanmış test ve 3 ay ban yedim.
Umut Nas dedi: Yakında hesap silme gelecek Yöneticiye küfür ederseniz hesabınız kapatılır. Genişletmek için tıkla... Denendi ve silinmedi. Onaylanmış test ve 3 ay ban yedim.
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.593 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2023 #29 Negative Sir dedi: Denendi ve silinmedi. Onaylanmış test ve 3 ay ban yedim. Genişletmek için tıkla... Kendinizi gelistirmenizi tavsiye ederim, ben moderatore hakaret ettim ve 6 ay yedim. Sosyalde ederseniz hesap silinir diye dusunuyorum.
Negative Sir dedi: Denendi ve silinmedi. Onaylanmış test ve 3 ay ban yedim. Genişletmek için tıkla... Kendinizi gelistirmenizi tavsiye ederim, ben moderatore hakaret ettim ve 6 ay yedim. Sosyalde ederseniz hesap silinir diye dusunuyorum.
Negative Sir Hectopat Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 1.922 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer Birleşik Krallık Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Asker (Teğmen) 6 Ağustos 2023 #30 Umut Nas dedi: Kendinizi gelistirmenizi tavsiye ederim, ben moderatore hakaret ettim ve 6 ay yedim. Sosyalde ederseniz hesap silinir diye dusunuyorum. Genişletmek için tıkla... Yok o hocam. Sakalımız var ama o kadar değil.
Umut Nas dedi: Kendinizi gelistirmenizi tavsiye ederim, ben moderatore hakaret ettim ve 6 ay yedim. Sosyalde ederseniz hesap silinir diye dusunuyorum. Genişletmek için tıkla... Yok o hocam. Sakalımız var ama o kadar değil.