vusalaliyev Megapat Katılım 22 Ocak 2016 Mesajlar 392 Çözümler 5 Yer Azerbaycan, Baku 13 Haziran 2020 #1 2 technopat hesabım var bunu silin. konuyu nereye açacağımı bilemediğim için egoist moderatörler çeker uygun yere.
2 technopat hesabım var bunu silin. konuyu nereye açacağımı bilemediğim için egoist moderatörler çeker uygun yere.
dogant Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 6.833 Makaleler 33 Çözümler 44 Yer Kadıköy Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2020 #2 Emin olmak için soruyorum, diğer hesabın linkini atın lütfen. Hesapları birleştireceğim.
3 311179 Hectopat Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 1.203 Makaleler 7 Çözümler 3 13 Haziran 2020 #3 Egoist oldukları için değil doğru yere açılmadığı için konunun yerini değiştiriyorlar. Ama egoist var mı? O sizde.
Egoist oldukları için değil doğru yere açılmadığı için konunun yerini değiştiriyorlar. Ama egoist var mı? O sizde.
Antonio Montana Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Eylül 2017 Mesajlar 2.794 Çözümler 4 Yer El Fureidis 13 Haziran 2020 #4 dogant dedi: Emin olmak için soruyorum, diğer hesabın linkini atın lütfen. Hesapları birleştireceğim. Genişletmek için tıkla... Hesap birleştirmenin olayı nedir? İki hesaptaki mesajları, beğenileri ve cezaları tek bir hesapta mı topluyorsunuz?
dogant dedi: Emin olmak için soruyorum, diğer hesabın linkini atın lütfen. Hesapları birleştireceğim. Genişletmek için tıkla... Hesap birleştirmenin olayı nedir? İki hesaptaki mesajları, beğenileri ve cezaları tek bir hesapta mı topluyorsunuz?
dogant Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 6.833 Makaleler 33 Çözümler 44 Yer Kadıköy Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2020 #5 Antonio Montana dedi: Hesap birleştirmenin olayı nedir? İki hesaptaki mesajları, beğenileri ve cezaları tek bir hesapta mı topluyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Çoklu üyelik yasak, hesap birleştiği zaman mesajlar, beğeniler vs hepsi tek hesapta toplanıyor.
Antonio Montana dedi: Hesap birleştirmenin olayı nedir? İki hesaptaki mesajları, beğenileri ve cezaları tek bir hesapta mı topluyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Çoklu üyelik yasak, hesap birleştiği zaman mesajlar, beğeniler vs hepsi tek hesapta toplanıyor.
Antonio Montana Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Eylül 2017 Mesajlar 2.794 Çözümler 4 Yer El Fureidis 13 Haziran 2020 #6 dogant dedi: Çoklu üyelik yasak, hesap birleştiği zaman mesajlar, beğeniler vs hepsi tek hesapta toplanıyor. Genişletmek için tıkla... Bu arkadaş ceza aldı mı hesaplar birleşince?
dogant dedi: Çoklu üyelik yasak, hesap birleştiği zaman mesajlar, beğeniler vs hepsi tek hesapta toplanıyor. Genişletmek için tıkla... Bu arkadaş ceza aldı mı hesaplar birleşince?
dogant Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 6.833 Makaleler 33 Çözümler 44 Yer Kadıköy Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2020 #7 Antonio Montana dedi: Bu arkadaş ceza aldı mı hesaplar birleşince? Genişletmek için tıkla... Kendini ihbar ettiği için uyarı vermedim.
Antonio Montana dedi: Bu arkadaş ceza aldı mı hesaplar birleşince? Genişletmek için tıkla... Kendini ihbar ettiği için uyarı vermedim.
Antonio Montana Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Eylül 2017 Mesajlar 2.794 Çözümler 4 Yer El Fureidis 13 Haziran 2020 #8 dogant dedi: Kendini ihbar ettiği için uyarı vermedim. Genişletmek için tıkla... Acaba benim de 2. hesabım olsa kendimi ihbar etsem, ceza yer miyim acaba belki galiba?
dogant dedi: Kendini ihbar ettiği için uyarı vermedim. Genişletmek için tıkla... Acaba benim de 2. hesabım olsa kendimi ihbar etsem, ceza yer miyim acaba belki galiba?
vusalaliyev Megapat Katılım 22 Ocak 2016 Mesajlar 392 Çözümler 5 Yer Azerbaycan, Baku 13 Haziran 2020 #9 311179 dedi: Egoist oldukları için değil doğru yere açılmadığı için konunun yerini değiştiriyorlar. Ama egoist var mı? O sizde. Genişletmek için tıkla... Ne demek istediğimi anlamamışsın güzel kardeşim. dogant dedi: Emin olmak için soruyorum, diğer hesabın linkini atın lütfen. Hesapları birleştireceğim. Genişletmek için tıkla... Söylemeyeceğim bunu silin lütfen.
311179 dedi: Egoist oldukları için değil doğru yere açılmadığı için konunun yerini değiştiriyorlar. Ama egoist var mı? O sizde. Genişletmek için tıkla... Ne demek istediğimi anlamamışsın güzel kardeşim. dogant dedi: Emin olmak için soruyorum, diğer hesabın linkini atın lütfen. Hesapları birleştireceğim. Genişletmek için tıkla... Söylemeyeceğim bunu silin lütfen.
dogant Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 6.833 Makaleler 33 Çözümler 44 Yer Kadıköy Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2020 #10 Antonio Montana dedi: Acaba benim de 2. hesabım olsa kendimi ihbar etsem, ceza yer miyim acaba belki galiba? Genişletmek için tıkla... Şu an ihbar edersen uyarı vermeyeceğim. Kısa süreli kampanyadan faydalandıralım sizi. vusalaliyev dedi: Ne demek istediğimi anlamamışsın güzel kardeşim. Söylemeyeceğim bunu silin lütfen. Genişletmek için tıkla... Birleştirdim bile.
Antonio Montana dedi: Acaba benim de 2. hesabım olsa kendimi ihbar etsem, ceza yer miyim acaba belki galiba? Genişletmek için tıkla... Şu an ihbar edersen uyarı vermeyeceğim. Kısa süreli kampanyadan faydalandıralım sizi. vusalaliyev dedi: Ne demek istediğimi anlamamışsın güzel kardeşim. Söylemeyeceğim bunu silin lütfen. Genişletmek için tıkla... Birleştirdim bile.