vusalaliyev
Megapat
2 technopat hesabım var bunu silin. konuyu nereye açacağımı bilemediğim için egoist moderatörler çeker uygun yere.

Hesap birleştirmenin olayı nedir? İki hesaptaki mesajları, beğenileri ve cezaları tek bir hesapta mı topluyorsunuz?Emin olmak için soruyorum, diğer hesabın linkini atın lütfen. Hesapları birleştireceğim.
Çoklu üyelik yasak, hesap birleştiği zaman mesajlar, beğeniler vs hepsi tek hesapta toplanıyor.Hesap birleştirmenin olayı nedir? İki hesaptaki mesajları, beğenileri ve cezaları tek bir hesapta mı topluyorsunuz?
Bu arkadaş ceza aldı mı hesaplar birleşince?Çoklu üyelik yasak, hesap birleştiği zaman mesajlar, beğeniler vs hepsi tek hesapta toplanıyor.
Kendini ihbar ettiği için uyarı vermedim.Bu arkadaş ceza aldı mı hesaplar birleşince?
Acaba benim de 2. hesabım olsa kendimi ihbar etsem, ceza yer miyim acaba belki galiba?Kendini ihbar ettiği için uyarı vermedim.
Egoist oldukları için değil doğru yere açılmadığı için konunun yerini değiştiriyorlar. Ama egoist var mı? O sizde.
Emin olmak için soruyorum, diğer hesabın linkini atın lütfen. Hesapları birleştireceğim.
Şu an ihbar edersen uyarı vermeyeceğim. Kısa süreli kampanyadan faydalandıralım sizi.Acaba benim de 2. hesabım olsa kendimi ihbar etsem, ceza yer miyim acaba belki galiba?
Birleştirdim bile.Ne demek istediğimi anlamamışsın güzel kardeşim.
Söylemeyeceğim bunu silin lütfen.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.