halflight Centipat Katılım 15 Şubat 2020 Mesajlar 28 Çözümler 1 31 Mart 2020 #1 Eski hesabım facebook hesabıma bağlıydı ancak facebook hesabımı sildim. Normalde sorun olmuyordu ancak şu an tarayıcı değiştirdiğim için giriş yapamıyorum. Eski hesabımla bu hesabım birleştirilebilir mi? Eski hesabım: kagan-cetin.129517
Eski hesabım facebook hesabıma bağlıydı ancak facebook hesabımı sildim. Normalde sorun olmuyordu ancak şu an tarayıcı değiştirdiğim için giriş yapamıyorum. Eski hesabımla bu hesabım birleştirilebilir mi? Eski hesabım: kagan-cetin.129517
SideWinder Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14.290 Makaleler 110 Çözümler 121 31 Mart 2020 #2 Tam hesap isminiz nedir? Kullanıcı adınız yani?
halflight Centipat Katılım 15 Şubat 2020 Mesajlar 28 Çözümler 1 26 Nisan 2020 #3 Kağan Çetin, bundan önce de Kage no Kashini olarak kullanıyordum. SideWinder dedi: Tam hesap isminiz nedir? Kullanıcı adınız yani? Genişletmek için tıkla... Yardımcı olabilir misiniz? @SideWinder SideWinder dedi: Tam hesap isminiz nedir? Kullanıcı adınız yani? Genişletmek için tıkla... Lütfen yardımcı olabilir misiniz? Son düzenleme: 11 Nisan 2020
Kağan Çetin, bundan önce de Kage no Kashini olarak kullanıyordum. SideWinder dedi: Tam hesap isminiz nedir? Kullanıcı adınız yani? Genişletmek için tıkla... Yardımcı olabilir misiniz? @SideWinder SideWinder dedi: Tam hesap isminiz nedir? Kullanıcı adınız yani? Genişletmek için tıkla... Lütfen yardımcı olabilir misiniz?