renaulteuropa Hectopat Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 235 Çözümler 1 22 Temmuz 2020 #1 Merhaba Technopat hesabımı kapatmak istiyorum. Nasıl yapabilirim?
dogant Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 6.833 Makaleler 33 Çözümler 44 Yer Kadıköy Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2020 #2 İstek üzerine hesap kapatmıyoruz, çıkış yapabilirsiniz.
renaulteuropa Hectopat Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 235 Çözümler 1 22 Temmuz 2020 #3 dogant dedi: İstek üzerine hesap kapatmıyoruz, çıkış yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Özel bilgilerimin bu platformda kalmasını istemiyorum. Çıkış olmaz.
dogant dedi: İstek üzerine hesap kapatmıyoruz, çıkış yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Özel bilgilerimin bu platformda kalmasını istemiyorum. Çıkış olmaz.
dogant Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 6.833 Makaleler 33 Çözümler 44 Yer Kadıköy Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2020 #4 renaulteuropa dedi: Özel bilgilerimin bu platformda kalmasını istemiyorum. Çıkış olmaz. Genişletmek için tıkla... Mail ve yaş (eğer doğru ise) dışında herhangi bir özel bilginiz yok. Kurallar bu şekilde.
renaulteuropa dedi: Özel bilgilerimin bu platformda kalmasını istemiyorum. Çıkış olmaz. Genişletmek için tıkla... Mail ve yaş (eğer doğru ise) dışında herhangi bir özel bilginiz yok. Kurallar bu şekilde.
renaulteuropa Hectopat Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 235 Çözümler 1 22 Temmuz 2020 #5 dogant dedi: Mail ve yaş (eğer doğru ise) dışında herhangi bir özel bilginiz yok. Kurallar bu şekilde. Genişletmek için tıkla... Yaşım ve mailimin de kalmasını istemiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Temmuz 2020
dogant dedi: Mail ve yaş (eğer doğru ise) dışında herhangi bir özel bilginiz yok. Kurallar bu şekilde. Genişletmek için tıkla... Yaşım ve mailimin de kalmasını istemiyorum.
Hollewache Hectopat Katılım 12 Şubat 2020 Mesajlar 761 Çözümler 6 22 Temmuz 2020 #6 Mail adresin burada kalsa ne olacak anlamıyorum. Üye olurken zaten anlaşma kabul etmiyor muyuz?
renaulteuropa Hectopat Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 235 Çözümler 1 22 Temmuz 2020 #7 Hollewache dedi: Mail adresin burada kalsa ne olacak anlamıyorum. Üye olurken zaten anlaşma kabul etmiyor muyuz? Genişletmek için tıkla... Zorla mı?
Hollewache dedi: Mail adresin burada kalsa ne olacak anlamıyorum. Üye olurken zaten anlaşma kabul etmiyor muyuz? Genişletmek için tıkla... Zorla mı?
Hollewache Hectopat Katılım 12 Şubat 2020 Mesajlar 761 Çözümler 6 22 Temmuz 2020 #8 renaulteuropa dedi: Zorla mı? Genişletmek için tıkla... Ne zorlaması? Anlaşmayı veya kuralları okumadınız değil mi?
renaulteuropa dedi: Zorla mı? Genişletmek için tıkla... Ne zorlaması? Anlaşmayı veya kuralları okumadınız değil mi?
renaulteuropa Hectopat Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 235 Çözümler 1 22 Temmuz 2020 #9 Hollewache dedi: Ne zorlaması? Anlaşmayı veya kuralları okumadınız değil mi? Genişletmek için tıkla... Ben kapamak istediğimde böyle bir pislik çıkacağını düşünmemiştim. Onun için okumadım.
Hollewache dedi: Ne zorlaması? Anlaşmayı veya kuralları okumadınız değil mi? Genişletmek için tıkla... Ben kapamak istediğimde böyle bir pislik çıkacağını düşünmemiştim. Onun için okumadım.
Tim Zettapat Sosyal Tayfı Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Nisan 2015 Mesajlar 13.158 Makaleler 25 Çözümler 624 Yer Fransa 22 Temmuz 2020 #10 Yaşınızı gizleyebilir ve e-posta adresini alakasız bir şey ile değiştirebilirsiniz.