HighPixel Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Mayıs 2012 Mesajlar 2.058 Makaleler 8 Yer Marmaris Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2014 #11 darknight_ozan dedi: Peki, bana söyler misin? RB denkleminin trigonometrik değeri nedir? Genişletmek için tıkla... Recep Baltaş bakkallardan 1-0 öndedir. Bu kurama dayanarak; R(Sin90)=1 B(Cos90)=0 Sonucunu elde ederiz. Biraz da ayrıntı katarsak; bollX += bollspeed * Math . cos ( Math . toRadians ( degrees - 90 )); bollY += bollspeed * Math . sin ( Math . toRadians ( degrees - 90 )); Genişletmek için tıkla...
darknight_ozan dedi: Peki, bana söyler misin? RB denkleminin trigonometrik değeri nedir? Genişletmek için tıkla... Recep Baltaş bakkallardan 1-0 öndedir. Bu kurama dayanarak; R(Sin90)=1 B(Cos90)=0 Sonucunu elde ederiz. Biraz da ayrıntı katarsak; bollX += bollspeed * Math . cos ( Math . toRadians ( degrees - 90 )); bollY += bollspeed * Math . sin ( Math . toRadians ( degrees - 90 )); Genişletmek için tıkla...
Atakan D. Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Temmuz 2013 Mesajlar 1.755 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2014 #12 R= sinA T=180° (ya da bir pi) B= sinB sinA=180-sinB - - - Güncellendi - - - HighPixel dedi: Recep Baltaş bakkallardan 1-0 öndedir. Bu kurama dayanarak; R(Sin90)=1 B(Cos90)=0 Sonucunu elde ederiz. Biraz da ayrıntı katarsak; Genişletmek için tıkla... Hocam alıntı yaptığın yazının kaynağını yazabilir misin?
R= sinA T=180° (ya da bir pi) B= sinB sinA=180-sinB - - - Güncellendi - - - HighPixel dedi: Recep Baltaş bakkallardan 1-0 öndedir. Bu kurama dayanarak; R(Sin90)=1 B(Cos90)=0 Sonucunu elde ederiz. Biraz da ayrıntı katarsak; Genişletmek için tıkla... Hocam alıntı yaptığın yazının kaynağını yazabilir misin?
S Sercan Yeşil Ziyaretçi 23 Şubat 2014 #13 Ben T yazınca çıkıyor. Koogle kullanıyorum. Yani Koala-Google. Tavsiye ederim.
HighPixel Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Mayıs 2012 Mesajlar 2.058 Makaleler 8 Yer Marmaris Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2014 #14 Atakan D. dedi: R= sinA T=180° (ya da bir pi) B= sinB sinA=180-sinB - - - Güncellendi - - - Hocam alıntı yaptığın yazının kaynağını yazabilir misin? Genişletmek için tıkla... Tabikide. java - Problems with cos and sin in Android - Stack Overflow
Atakan D. dedi: R= sinA T=180° (ya da bir pi) B= sinB sinA=180-sinB - - - Güncellendi - - - Hocam alıntı yaptığın yazının kaynağını yazabilir misin? Genişletmek için tıkla... Tabikide. java - Problems with cos and sin in Android - Stack Overflow
TpszTelevizyon Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ekim 2013 Mesajlar 1.056 Makaleler 24 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Makine Mühendisliği 24 Şubat 2014 #15 Üç katlı integralden girdirtmeyin bana şimdi...
Burak Alkan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Haziran 2011 Mesajlar 14.298 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Nebuchadnezzar Daha fazla Meslek Judge Dredd 3 Mart 2014 #16 Türkiye'nin en çok ziyaret edilen 344. sitesi ve Teknoloji siteleri içinde ilk 5'te. Alexa - Top Sites by Category: World/Türkçe/Bilgisayar/Basın ve Yayın
Türkiye'nin en çok ziyaret edilen 344. sitesi ve Teknoloji siteleri içinde ilk 5'te. Alexa - Top Sites by Category: World/Türkçe/Bilgisayar/Basın ve Yayın
Ares 94 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ekim 2013 Mesajlar 1.260 Makaleler 12 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2014 #17 Burak Alkan dedi: Türkiye'nin en çok ziyaret edilen 344. sitesi ve Teknoloji siteleri içinde ilk 5'te. Alexa - Top Sites by Category: World/Türkçe/Bilgisayar/Basın ve Yayın Genişletmek için tıkla... Burak bey, işin bir kötü tarafı var . Hala Brazzers önde .
Burak Alkan dedi: Türkiye'nin en çok ziyaret edilen 344. sitesi ve Teknoloji siteleri içinde ilk 5'te. Alexa - Top Sites by Category: World/Türkçe/Bilgisayar/Basın ve Yayın Genişletmek için tıkla... Burak bey, işin bir kötü tarafı var . Hala Brazzers önde .
Atakan D. Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Temmuz 2013 Mesajlar 1.755 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2014 #18 DH'in ilk 5'te (hatta 10'da) olmamasına şaşırmadım.
Burak Alkan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Haziran 2011 Mesajlar 14.298 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Nebuchadnezzar Daha fazla Meslek Judge Dredd 3 Mart 2014 #19 Brazzers ile aramızda bir bağ bulamadım
TpszTelevizyon Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ekim 2013 Mesajlar 1.056 Makaleler 24 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Makine Mühendisliği 3 Mart 2014 #20 darknight_ozan dedi: Burak bey, işin bir kötü tarafı var . Hala Brazzers önde . Genişletmek için tıkla... Sen onu teknoloji sitesi olarak mı görüyorsun ?
darknight_ozan dedi: Burak bey, işin bir kötü tarafı var . Hala Brazzers önde . Genişletmek için tıkla... Sen onu teknoloji sitesi olarak mı görüyorsun ?