P pusat57 Ziyaretçi 3 Mart 2014 #21 Uçkuruğunun derdinde olanlar orda, kasa'sının derdinde olanlar burda.
Ares 94 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ekim 2013 Mesajlar 1.260 Makaleler 12 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2014 #22 Burak Alkan dedi: Brazzers ile aramızda bir bağ bulamadım Genişletmek için tıkla... Olay, aslında ülkemizde teknolojiye ne kadar önem verildiğinin göstergesi sanki . Hep o kel adamın yüzünden oldu bunlar .
Burak Alkan dedi: Brazzers ile aramızda bir bağ bulamadım Genişletmek için tıkla... Olay, aslında ülkemizde teknolojiye ne kadar önem verildiğinin göstergesi sanki . Hep o kel adamın yüzünden oldu bunlar .
canoderratata Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Ağustos 2012 Mesajlar 2.339 Makaleler 45 Yer Kırşehir 3 Mart 2014 #23 darknight_ozan dedi: Olay, aslında ülkemizde teknolojiye ne kadar önem verildiğinin göstergesi sanki . Hep o kel adamın yüzünden oldu bunlar . Genişletmek için tıkla... Hep o inciciler yüzünden. Yoksa kimse o keli tanımıyordu.
darknight_ozan dedi: Olay, aslında ülkemizde teknolojiye ne kadar önem verildiğinin göstergesi sanki . Hep o kel adamın yüzünden oldu bunlar . Genişletmek için tıkla... Hep o inciciler yüzünden. Yoksa kimse o keli tanımıyordu.
Ares 94 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ekim 2013 Mesajlar 1.260 Makaleler 12 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2014 #24 Miller duymasın .
canoderratata Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Ağustos 2012 Mesajlar 2.339 Makaleler 45 Yer Kırşehir 3 Mart 2014 #25 İncici değilim fakat seviyorum onları.
Ares 94 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ekim 2013 Mesajlar 1.260 Makaleler 12 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2014 #26 Daha hala konuşuyorsun bir de . Miller duyarsa sana ban atar diyorum . Fotoğrafını unuttun mu?
canoderratata Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Ağustos 2012 Mesajlar 2.339 Makaleler 45 Yer Kırşehir 3 Mart 2014 #27 darknight_ozan dedi: Daha hala konuşuyorsun bir de . Miller duyarsa sana ban atar diyorum . Fotoğrafını unuttun mu? Genişletmek için tıkla... Seviyorum dedim. Küfür mü ettim?
darknight_ozan dedi: Daha hala konuşuyorsun bir de . Miller duyarsa sana ban atar diyorum . Fotoğrafını unuttun mu? Genişletmek için tıkla... Seviyorum dedim. Küfür mü ettim?
Ares 94 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ekim 2013 Mesajlar 1.260 Makaleler 12 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2014 #28 Tövbe, haşa! Ne küfrü? Fakat ufak bile olsa gönderme yaptın .
Daemon Targaryen Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Aralık 2012 Mesajlar 2.653 Makaleler 6 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2014 #29 Önemli olan sıralama değildir. Hangi sitenin daha faydalı olduğudur. O yönden bakacak olursak Technopat kraldır.
Önemli olan sıralama değildir. Hangi sitenin daha faydalı olduğudur. O yönden bakacak olursak Technopat kraldır.
canoderratata Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Ağustos 2012 Mesajlar 2.339 Makaleler 45 Yer Kırşehir 3 Mart 2014 #30 darknight_ozan dedi: Tövbe, haşa! Ne küfrü? Fakat ufak bile olsa gönderme yaptın . Genişletmek için tıkla... Gönderme değil espri...
darknight_ozan dedi: Tövbe, haşa! Ne küfrü? Fakat ufak bile olsa gönderme yaptın . Genişletmek için tıkla... Gönderme değil espri...