kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 19 Haziran 2022 #11 Redshock dedi: Peki bir sıkıntı yaratır mı? Genişletmek için tıkla... Sıkıntı yaratmaz ama sıcaklıkları bil. İşlemciye kule tipi fan eklemek de kasa içerisindeki sıcak hava tahliyesine yardımcı olur.
Redshock dedi: Peki bir sıkıntı yaratır mı? Genişletmek için tıkla... Sıkıntı yaratmaz ama sıcaklıkları bil. İşlemciye kule tipi fan eklemek de kasa içerisindeki sıcak hava tahliyesine yardımcı olur.
3 342524 Hectopat Katılım 1 Haziran 2020 Mesajlar 7.181 Makaleler 3 Çözümler 20 19 Haziran 2022 #12 kino dedi: Sıkıntı yaratmaz ama sıcaklıkları bil. İşlemciye kule tipi fan eklemek de kasa içerisindeki sıcak hava tahliyesine yardımcı olur. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı yaratmayacaksa alıyorum bu sistemi.
kino dedi: Sıkıntı yaratmaz ama sıcaklıkları bil. İşlemciye kule tipi fan eklemek de kasa içerisindeki sıcak hava tahliyesine yardımcı olur. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı yaratmayacaksa alıyorum bu sistemi.
3 342524 Hectopat Katılım 1 Haziran 2020 Mesajlar 7.181 Makaleler 3 Çözümler 20 19 Haziran 2022 #14 Deniz K dedi: ..... Genişletmek için tıkla... Vatan zorunlu.
kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 19 Haziran 2022 #15 @Redshock alabilirsin. Şu anda Vatan'daki en f/p sistem bu.
3 342524 Hectopat Katılım 1 Haziran 2020 Mesajlar 7.181 Makaleler 3 Çözümler 20 19 Haziran 2022 #16 kino dedi: @Redshock alabilirsin. Şu anda Vatan'daki en f/p sistem bu. Genişletmek için tıkla... Hocam bu sistemin tanıtıldığı videonun yorumlarına, kötü vs yazmıßlar. Doğru mu?
kino dedi: @Redshock alabilirsin. Şu anda Vatan'daki en f/p sistem bu. Genişletmek için tıkla... Hocam bu sistemin tanıtıldığı videonun yorumlarına, kötü vs yazmıßlar. Doğru mu?
kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 19 Haziran 2022 #17 Redshock dedi: Hocam bu sistemin tanıtıldığı videonun yorumlarına, kötü vs. yazmışlar. Doğru mu? Genişletmek için tıkla... Youtube yorumları en son dikkate alınacak şeydir. Sistem mükemmel değil ama kötü de değil.
Redshock dedi: Hocam bu sistemin tanıtıldığı videonun yorumlarına, kötü vs. yazmışlar. Doğru mu? Genişletmek için tıkla... Youtube yorumları en son dikkate alınacak şeydir. Sistem mükemmel değil ama kötü de değil.
Fmushwix Zeptopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2022 #18 Redshock dedi: Peki bir sıkıntı yaratır mı? Genişletmek için tıkla... Ben sistemi aldım ve gayet iyi. Hiçbir sıkıntısı yok.
Redshock dedi: Peki bir sıkıntı yaratır mı? Genişletmek için tıkla... Ben sistemi aldım ve gayet iyi. Hiçbir sıkıntısı yok.