B Burak Ugan Hectopat Katılım 23 Ekim 2013 Mesajlar 4 24 Ekim 2013 #11 Kardeşim Kendim Uyguladıgım Bir Çalışma Slogan Açıklaması - Profesyonel Güvenlik Yani Net Bir Slogan Degil . Sadece Çalışma Üzerinde Güzel Durucagını Düşündügüm İçin Uyguladım .
Kardeşim Kendim Uyguladıgım Bir Çalışma Slogan Açıklaması - Profesyonel Güvenlik Yani Net Bir Slogan Degil . Sadece Çalışma Üzerinde Güzel Durucagını Düşündügüm İçin Uyguladım .
9 9544 Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Haziran 2012 Mesajlar 7.016 Makaleler 46 Çözümler 5 Yer Dark Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2013 #12 Ahmet Özenir dedi: Bunları hangi programlarla yapıyorsunuz ? Genişletmek için tıkla... Sercan Yeşil dedi: Professional Security derken? Genişletmek için tıkla... Dilimden aldınız.
Ahmet Özenir dedi: Bunları hangi programlarla yapıyorsunuz ? Genişletmek için tıkla... Sercan Yeşil dedi: Professional Security derken? Genişletmek için tıkla... Dilimden aldınız.
B Burak Ugan Hectopat Katılım 23 Ekim 2013 Mesajlar 4 24 Ekim 2013 #13 Berkan ÖZGAN dedi: Dilimden aldınız. Genişletmek için tıkla... Çalışmayı yaptığım program , Adobe Photshop Cs6'dır -- "Profesyonel Security" ile ilgili açıklamada bulundum. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Ekim 2013
Berkan ÖZGAN dedi: Dilimden aldınız. Genişletmek için tıkla... Çalışmayı yaptığım program , Adobe Photshop Cs6'dır -- "Profesyonel Security" ile ilgili açıklamada bulundum.
avis1 Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 12 Eylül 2013 Mesajlar 2.757 Makaleler 1 Çözümler 15 Yer istanbul 25 Ekim 2013 #14 Eline saglık güzel olmuş