Linux Kaymak Kilopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 6.558 Makaleler 11 Çözümler 30 Yer Ankara 17 Mart 2022 #1 Technopat için PP (resim) önerisi.
FlyingHopes Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 2.604 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Bursa/Gemlik Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2022 #2 Ne tür şeyler seviyorsan onları arat internette ya da galerinden koy.
1 172091 Kilopat Katılım 12 Haziran 2017 Mesajlar 582 Çözümler 1 17 Mart 2022 #4 Sevdiğiniz bir aktorü, oyuncuyu veya karakteri koyabilirsiniz, bence başkasının önerisiyle olacak bişi değil bunlar, ama bende bir tane atayım dedim.
Sevdiğiniz bir aktorü, oyuncuyu veya karakteri koyabilirsiniz, bence başkasının önerisiyle olacak bişi değil bunlar, ama bende bir tane atayım dedim.
marasl1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ekim 2018 Mesajlar 1.273 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2022 #5 Ben 3.5 yıldır bu profil fotoğrafını kullanıyorum Farklı kaydet diyerek indirip kullanabilirsiniz.
VİPER34 Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 4.599 Makaleler 6 Çözümler 9 17 Mart 2022 #6 Yeni üyeler için avatar-2 Hoş geldin eğer öncekini beğenmediyseniz devamı var.(not: Beğenilirse devamı gelir) Destek veren hocalarım için: Yeni gelenler için avatar önerileri www.technopat.net Seriye göz atın. Yeni üyeler için avatar Aramıza hoş geldin avatar mı lazım buradan bulabilirsin. Destek veren hocalarım için: Yeni gelenler için avatar önerileri bloğun devamı: Yeni üyeler için avatar-2 www.technopat.net
Yeni üyeler için avatar-2 Hoş geldin eğer öncekini beğenmediyseniz devamı var.(not: Beğenilirse devamı gelir) Destek veren hocalarım için: Yeni gelenler için avatar önerileri www.technopat.net Seriye göz atın. Yeni üyeler için avatar Aramıza hoş geldin avatar mı lazım buradan bulabilirsin. Destek veren hocalarım için: Yeni gelenler için avatar önerileri bloğun devamı: Yeni üyeler için avatar-2 www.technopat.net
Linux Kaymak Kilopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 6.558 Makaleler 11 Çözümler 30 Yer Ankara 17 Mart 2022 #7 FlyingHopes dedi: Ne tür şeyler seviyorsan onları arat internette ya da galerinden koy. Genişletmek için tıkla... Doğru dedin bencede öyle yapmalıyım.
FlyingHopes dedi: Ne tür şeyler seviyorsan onları arat internette ya da galerinden koy. Genişletmek için tıkla... Doğru dedin bencede öyle yapmalıyım.
O Orion Nebula Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Temmuz 2018 Mesajlar 1.760 Çözümler 2 17 Mart 2022 #8 Efe Aydal'ın 2. Dünya Savaşında iken çekilmiş bir fotoğrafı, bunu koyabilirsin.