Mustafa Karaoğlu Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Ocak 2014 Mesajlar 2.560 Makaleler 42 Yer Gebze Çayırova Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2014 #1 Merhaba arkadaşlar ve yetkililer. Benim 2 sorum var. 1. Sosyalde telefon numarası vermek yasak mı? 2. İngilizce kelimeler kullanmak veya tamamen İngilizce konuşmak yasak mı? Sorularıma cevap verirseniz memnun olurum. Forum kurallarında bulamadım.
Merhaba arkadaşlar ve yetkililer. Benim 2 sorum var. 1. Sosyalde telefon numarası vermek yasak mı? 2. İngilizce kelimeler kullanmak veya tamamen İngilizce konuşmak yasak mı? Sorularıma cevap verirseniz memnun olurum. Forum kurallarında bulamadım.
_Zafer Alparslan_ Hectopat Katılım 23 Haziran 2014 Mesajlar 554 Makaleler 1 Yer Antalya/Alanya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Temmuz 2014 #2 İngilizce kelimeler kullanırsan ceza alırsın. Örneğin ''g'' harfi yerine ''q'' yani ''küğ'' harfini kullanırsan ceza alırsın.
İngilizce kelimeler kullanırsan ceza alırsın. Örneğin ''g'' harfi yerine ''q'' yani ''küğ'' harfini kullanırsan ceza alırsın.
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.929 Makaleler 25 Çözümler 633 24 Temmuz 2014 #3 Sadece 2. el ilanlarında verebilirsiniz. Ama yine de tavsiye etmiyoruz. Onun yerine Mail adresinizi verin. İngilizce kelime kullanmak da yasak değil. Düzenleme: Adreslerinizi profil bilgilerinize eklerseniz hiçbir şeye gerek kalmaz
Sadece 2. el ilanlarında verebilirsiniz. Ama yine de tavsiye etmiyoruz. Onun yerine Mail adresinizi verin. İngilizce kelime kullanmak da yasak değil. Düzenleme: Adreslerinizi profil bilgilerinize eklerseniz hiçbir şeye gerek kalmaz