Technopat ile ilgili boykot yazısı hakkında ne düşünüyorsunuz?

Hadi iki numara olsun. Teröristlerle güzel ilgileniyorlar ama her yaptıklarını desteklemiyorum. Ortam biraz sakinleşince tel Aviv'de tatil yapacağım. Gelirseniz kokteyl ve domuz füme benden.

Hocam her türlü düşünceye saygım vardır ancak masum insanları katleden bir devletin savunulacak bir yanı yok. Onların yerinde siz de olabilirdiniz. Empati kurmak gerekiyor.

Hocam her türlü düşünceye saygım vardır ancak masum insanları katleden bir devletin savunulacak bir yanı yok.
Ciddi değildim ve iki tarafı da (İsrail destekçilerini ve rakiplerini) eleştiriyordum. Yeterince belli olmuyor mu? Durum iyice saçma bir hâl aldı.

İsrail, teröristlerle mücadele ediyor fakat birçok savaş suçu işliyor. Netanyahu, artık AB’ye bile gelemiyor. BM toplantılarında insanlar salonu terk ediyor. Birkaç yetkilinin beceriksizliği yüzünden tüm ülkeden nefret etmek ve alakasız her şeye İsrail malı diyerek aşırı ileri gitmek de saçma. Vaktinde Hitler’in ordusuna kıyafet sağlayan Alman şirketine bile İsrail malı diyerek boykot eden vardı. Hani, Yahudilere desteği geçelim, soykırıma desteği bulunuyordu.

Bazıları sırf Yahudi nefreti sebebiyle dininden olmayan her şeye karşı geliyor. Aşırı dinciler büyük bir sorun. Boykot sitesinin girişine bile dinle alakalı bir kitaptan bir metin koymuşlar.

Ciddi değildim ve iki tarafı da (İsrail destekçilerini ve rakiplerini) eleştiriyordum. Yeterince belli olmuyor mu? Durum iyice saçma bir hâl aldı.

Hocam açıkçası eleştirme değil gömme yapmışsınız Tel Aviv'e tatile gideceğim demek ciddi olmamayı belirtmiyor.

Ve alakasız her şeye İsrail malı diyerek aşırı ileri gitmek de saçma.

Bu konuda katılıyorum.

Hocam, açıkçası eleştirme değil gömme yapmışsınız
Bir numara derken ülkenin en iyi ülke olmasından değil, aşırıcı insanları direkt belli etmede bir numara olmasından bahsediyorum. İkinci yorumda biraz alay etmek için “iki numara” diye güncelledim çünkü ilk bakışta İsrail’e en iyi ülke deniyormuş gibi duruyor. Zorunlu askerliğin olduğu, kadınların bile gittiği çağ dışı uygulamaları olan bir ülkeden bahsediyoruz.
Teröristlerle güzel ilgileniyorlar ama her yaptıklarını desteklemiyorum.
Burada da zaten belirtmiştim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Tartışmak çözüm değil zaten . İyi sosyaller.

Tartışmak çözüm değil zaten . İyi sosyaller.
Fikirleri değişebilen insanlar oluyor ama duvar gibi olan aşırıcılarla anlaşmak zor. Gazze’ye haritadan bakınca Konya Ovası gibi duruyor artık ama gidip alakasız markalara boykot listesi yapanların başka amaçları oluyor.

Aslına bakarsak haklısınız hocam, boykot "kesin bir çözüm" değil zaten. Aklıma boykot ürünü "satın alıp" çöpe dökenler geldi

Aslına bakarsak haklısınız hocam, boykot "kesin bir çözüm" değil zaten. Aklıma boykot ürünü "satın alıp" çöpe dökenler geldi
Technopat’a bile Yahudilik katmışlar. Yani nereden bakarsak bakalım, İsrail ile alakasını göremiyorum. Birisi gidip din propagandası yapmaya çalışmış ama RB işi bırakınca fikrini değiştirmiş. Savaşa karşı olan bir insan bu şekil boş işlerle uğraşmaz.

Recep Baltaş'ın boykot yüzünden çıkarıldığını yazmışlar. Çok komik olmuş.
Aslında doğru. Recep Baltaş'ın İslam düşmanlığı ve soykırım savunuculuğu yaptığı paylaşımları yüzünden Technopat'ın birçok sponsorluğu iptal oldu. Bu yüzden kovdular.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…