Kokona Shiki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Ekim 2018 Mesajlar 12.735 Makaleler 7 Çözümler 113 23 Kasım 2020 #1 Bugün gezinirken iOS için Technopat uygulaması olduğunu gördüm, yükledim ancak açtığım zaman artık desteklenmediği için hata aldım. En son 3 yıl önce güncelleme yapılmış, neden artık güncellenmiyor?
Bugün gezinirken iOS için Technopat uygulaması olduğunu gördüm, yükledim ancak açtığım zaman artık desteklenmediği için hata aldım. En son 3 yıl önce güncelleme yapılmış, neden artık güncellenmiyor?
2 246941 Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 21.099 Makaleler 9 Çözümler 222 23 Kasım 2020 #2 Forum Xenforo aracılığıyla mobil tarayıcılara tam uyum sağladığı için gerek yok.
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.261 Makaleler 42 Çözümler 274 23 Kasım 2020 #3 Uygulamanın Tapatalk desteği kesildi. Ali Güngör hocam da yeni mobil uygulama üzerinde çalıştıklarını belirttiler zaten.
Uygulamanın Tapatalk desteği kesildi. Ali Güngör hocam da yeni mobil uygulama üzerinde çalıştıklarını belirttiler zaten.
Kokona Shiki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Ekim 2018 Mesajlar 12.735 Makaleler 7 Çözümler 113 23 Kasım 2020 #4 246941 dedi: Forum Xenforo aracılığıyla mobil tarayıcılara tam uyum sağladığı için gerek yok. Genişletmek için tıkla... Uygulama olsa daha iyi olur aslında, bazen Safari kaynaklı site yanıt vermiyor sayfayı yenilemem gerekiyor. Mithat Berhan dedi: Uygulamanın Tapatalk desteği kesildi. Ali Güngör hocam da yeni mobil uygulama üzerinde çalıştıklarını belirttiler zaten. Genişletmek için tıkla... Duymamıştım, bilgilendirdiğiniz için teşekkürler.
246941 dedi: Forum Xenforo aracılığıyla mobil tarayıcılara tam uyum sağladığı için gerek yok. Genişletmek için tıkla... Uygulama olsa daha iyi olur aslında, bazen Safari kaynaklı site yanıt vermiyor sayfayı yenilemem gerekiyor. Mithat Berhan dedi: Uygulamanın Tapatalk desteği kesildi. Ali Güngör hocam da yeni mobil uygulama üzerinde çalıştıklarını belirttiler zaten. Genişletmek için tıkla... Duymamıştım, bilgilendirdiğiniz için teşekkürler.
Atamyolundayız Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mart 2018 Mesajlar 6.679 Çözümler 23 24 Kasım 2020 #5 Güzel haber.