snageX Hectopat Katılım 9 Mart 2023 Mesajlar 3.152 Makaleler 1 Çözümler 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2023 #1 Technopat Sosyal bugüne kadar hiç takip ettiğim konu maili göndermezdi fakat bugün hangi konuya mesaj gelirse hemen mail geliyor. Hem mail gelmesini hem de mesaj yazdığım gibi konuyu takip etmesini nasıl iptal edebilirim?
Technopat Sosyal bugüne kadar hiç takip ettiğim konu maili göndermezdi fakat bugün hangi konuya mesaj gelirse hemen mail geliyor. Hem mail gelmesini hem de mesaj yazdığım gibi konuyu takip etmesini nasıl iptal edebilirim?
A AGI Hectopat Katılım 21 Ağustos 2021 Mesajlar 1.970 Çözümler 11 14 Ekim 2023 #2 Technopat e-posta bildirimlerini kapatmak Sürekli e-postama sosyalden mesaj geliyor. Nasıl kapatabilirim? www.technopat.net Çözüldü: Technopat mailleri nasıl kapatılır? Technopat'in bana e-posta atmasını istemiyorum, nasil kapatabilirim? www.technopat.net
Technopat e-posta bildirimlerini kapatmak Sürekli e-postama sosyalden mesaj geliyor. Nasıl kapatabilirim? www.technopat.net Çözüldü: Technopat mailleri nasıl kapatılır? Technopat'in bana e-posta atmasını istemiyorum, nasil kapatabilirim? www.technopat.net