Technopat iyi ki var!

metin2oynuyorum

Hectopat
Makaleler
3
Artık ailemden bir parça olarak kabul ediyorum. Arkadaşsız kalıyorum soluğu burada alıyorum. Yeni bilgileri burada öğreniyorum insanların derdine burada derman oluyoruz.
Moraller bozuk oluyor burada konu açıp dertleşiyoruz, donanımsal bir sorun oluyor soluğu buradan alıyoruz.
Arkadaşlardan bile almadığımız mutluluğu yeri geliyor burada alıyoruz.
İyi ki varsın Technopat!

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam bence bir siteye bu kadar bağlanmayı ben de Technopat'ı seviyorum ama ailemden bir parça olacak kadar bağlanmadım. Siz yine de bir arkadaş edinmeye çalışın derim. Tercih sizin.

Hocam bence bir siteye bu kadar bağlanmayı ben de Technopat'ı seviyorum ama ailemden bir parça olacak kadar bağlanmadım. Siz yine de bir arkadaş edinmeye çalışın derim. Tercih sizin.
Dostum arkadaş yok demedim ki ;D

Kendim 8. sınıfım. Denemeye girmiştim geçen günlerde. Soruda 3 tane yemeğin açıklaması verilmiş, şıklarda hangisinin açıklaması yoktur diye 4 tane de yemek görseli vardı. Buraya paella diye bir yemek hakkında konu açılmıştı. O yemeği o konudan dolayı bilmem sayesinde doğru cevabı buldum. Açıklama bölümünün düzgün olmaması ve resimlerin bulanık olması nedeniyle yapamıyordum, iyi ki varsın Technopat!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…