Technopat Kanalına Bir Öneri

O şekilde değil istediğim şey Gamepower ürünlerinin genel olarak incelenmesi veya James Donkey ekipmanlarının genel olarak incelenmesi. Detaylı bir inceleme falan beklemiyorum sadece ürünün artıları ve eksilerinden bahsedilsin ve ürün alınır mı alınmaz mı bu söylensin.

Size katılıyorum hep pahalı ürünleri incelemektense arada bu tarz ürünler incelemekte güzel olur ve technopatın yapısına uygun bence. Herkesin sonuçta steel series, razer gibi markaların ürünlerini alabilecek bütçeleri olmuyor. Bir çok oyuncu James donkey gibi uygun fiyatlı ürünleri görüyor almayı düşünüyorlar ama güvenemiyorlar düzgün inceleme bulamıyorlar. Technopatta bu tarz uygun fiyatlı ve kaliteli ürünleri incelese ve bu ürünleri almak isteyen kişilere bir fikir sağlasalar güzel olur. Bende bu ürünlerin technopatı finansal açıdan zorlayacağını sanmıyorum pek çok kere kendi bütçeleriyle PC topladılar bir mouse filan mı alamıycaklar zaten videonun kazancı o ürünün fiyatını çıkartır. Technopat sadece kâr amacı güten bir site/kanal değil. İnşallah dediğiniz şekilde videolar yaparlar.

Bu ürünlerin uzun süre kullanım deneyimi önemli. Garanti sürecindeki deneyimi önemli. Ürünü alırsan, 5-6 ay hoş kullanırsın. Sonra beklenmedik bir şey olur, garanti desen muhatap bulamazsın. Technopat alacak, belki 2-3 gün kullanacak sonra inceleme yapacak. Böyle incelemeleri de pek sağlıklı bulmuyorum.

Benim için bir ürünün incelenmesi ve sonucunda karşılaştırmaya girmesi uzun süre kullanmadan olmaz.

Üstü kapalıda olarak yeri gelince söylüyorlar ama anlayana Bir ürünün kalitesiz olduğunu anlamak için uzun süre kullanmana gerek bile yok, işi bilen eline aldığında anlar zaten. Technopat hatta çoğu kişi kanalında olabildiğince önerdiği ürünlerin reklamını yapıyor, bu ürünler kaliteli olur, kalitesiz olur büyük bir kanal çıkıp bunu almayın derse firma sıkıntı yaratabilir, teknoloji kanallarının bunu almayın diye inceleme yapması biraz saçma olur.

İnceleme fikirleri varsa ucuz yollu Çin işi ekipmanları inceleme ürünü olarak kendilerine yollayabilir hatta ofislerine kadar götürebilirim. Elimde Gamepower Warlock, James Donkey 610 gibi ürünler var kullanmak için değil incelemek için aldığım ürünlerdi o yüzden 0'dan bir farkı yok ürünlerin. @Recep Baltaş

@ApRa marka değerini düşürdüğünü düşünürse zaten marka videoyu yayından kaldırtabiliyor. Eminin Çağan ve diğer ekip bu işi düzgün bir üslupla anlatabilir tabii uygun görürlerse. Yada hiç bulaşmayıp zaman kaybı olarak görebilirler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…